Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sidang Media Dato' Menteri Besar Selangor
10/11/2023
Sidang Media Dato' Menteri Besar Selangor, YAB Dato' Seri Amirudin Bin Shari
Persiapan akhir Belanjawan Selangor 2024
10/11/2023
Persiapan akhir sebelum bentang Belanjawan Selangor 2024 petang ini, Insya-Allah.
Penggulungan Belanjawan 2024
9/11/2023
Penggulungan Belanjawan 2024 oleh Menteri Kewangan sarat dengan kupasan dan hujah balas yang baik terhadap semua perbahasan.
Meninjau kawasan banjir kilat di Persimpangan Kota Warisan
9/11/2023
Saya pergi meninjau kawasan banjir kilat di Persimpangan Kota Warisan - KLIA yang agak kerap berlaku akibat pergerakan air yang perlahan dan limpahan air dari sekitar kawasan pembangunan.
Melawat PPS Dewan Dato Ahmad Razali
9/11/2023
Selepas melawat SMK Dengkil, saya terus ke PPS Dewan Dato Ahmad Razali. PPS ini masih menempatkan 74 mangsa.
Sebelum
Seterusnya
93 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
The Sun Daily: Shah Alam to undergo city rejuvenation in third quarter 2024
Mahmud said the rejuvenation project is in line with the efforts of the corporation to make Shah Alam as a net zero carbon city with buildings upgraded using centralised chill water system.
Selangor Journal: Five schools get RM178,000 aid from state govt to upgrade facilities
Deputy State Secretary (Development) Dato’ Johary Anuar said RM50,000 is given to Sekolah Kebangsaan (SK) Labohan Dagang, RM48,000 for SK 2 Petaling Jaya, RM40,000 for SK Desa Pinggiran Putra and RM20,000 each to SK Seksyen 27(2) and Sekolah Kebangsaan Seri Bedena.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Selangor perlu ada kerangka sektor penjagaan tersendiri
Sehubungan itu, Amirudin berharap simposium yang diadakan pada hari ini dapat memperoleh pelbagai input daripada pelbagai pihak bagi mewujudkan kerangka berkenaan.
Selangor Journal: No party marginalised from development, receiving welfare - MB
Dato’ Seri Amirudin Shari also hopes that the people will not easily fall for the incitement of irresponsible parties who want to cause disputes and divisions.
Harian Metro: Air Selangor bantu pelajar B40 akses pendidikan digital
Inisiatif ini lanjutan daripada usaha 'Memperkasakan Pembelajaran Dalam Talian' yang diperkenalkan pada 2020 bagi membantu anak-anak golongan berpendapatan B40 meneruskan pembelajaran mereka dalam situasi pandemik Covid-19.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.