Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selesai upacara angkat sumpah selaku Ahli Dewan Rakyat
19/12/2022
Alhamdulillah telah selesai upacara angkat sumpah selaku Ahli Dewan Rakyat. Saya akan dengan jujur dan sedaya upaya melaksanakan tanggungjawab dan amanah yang diberikan.
KENYATAAN MEDIA - Insiden tanah runtuh
16/12/2022
Pagi ini, negara dikejutkan dengan insiden tanah runtuh yang terjadi di Father’s Organic Farm, sebuah tapak perkemahan yang bertempat di Kampung Kuantan, Batang Kali, Daerah Hulu Selangor.
Takziah kepada semua ahli keluarga mangsa
16/12/2022
Saya merakamkan ucapan takziah kepada semua ahli keluarga mangsa yang terkorban.
Sistem jaringan jalan raya akan menerima suntikan
15/12/2022
Tahun hadapan, sistem jaringan jalan raya akan menerima suntikan RM145 juta bagi memberi keselesaan kepada pengguna yang semakin bertambah.
Peruntukan untuk Kesihatan Awam terus ditingkatkan
15/12/2022
Kesihatan Awam terus ditingkatkan dan ditambahbaik di Selangor.
Sebelum
Seterusnya
243 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: LUAS belanja RM30.2 juta pantau, kawal sumber air Selangor sejak 2018
Pengerusi Jawatankuasa Tetap Infrastruktur dan Pertanian, Izham Hashim, berkata berdasarkan rekod, perbelanjaan pada tahun 2018 sehingga 2020 adalah sekitar RM210,000 hingga RM360,000.
Sinar Harian: Selangor belum cadang warta kampung tradisi sebagai tapak warisan
Exco Kemajuan Desa dan Perpaduan negeri, Datuk Rizam Ismail berkata, bagaimanapun kerajaan negeri pada masa hadapan, terbuka sekiranya terdapat permintaan dan keperluan untuk berbuat demikian.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Sun Daily: KPS monetises stake in Kaiserkorp with divestment worth RM265.48m
Over the years, Kaiserkorp Group has strengthened its foothold in the bedding industry, with presence in almost 80 countries through 24 international licensees, and achieved impressive revenue and profit compound annual growth rates of 30% and 19%, respectively, between 2018 and 2022.
Sinar Harian: Selangor sasar nilai pelaburan RM50 bilion tahun ini
Menurutnya, selain pelabur luar negara khususnya daripada China, terdapat beberapa potensi pelaburan lain akan dibawa masuk pada tahun ini.
Sinar Harian: Selangor bangun makmal R&D benih kultur tisu
Rizam yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Sungai Air Tawar berkata, penghasilan kultur tisu itu mampu menghasilkan benih berkualiti kerana ia dapat mengeluarkan lebih banyak anak benih dari satu induk sama.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.