Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
The Star: Polling eve holiday for S’gor
10/11/2022
The proposed public holiday, he said, had received the endorsement of all state executive councillors.
Jadual Kempen 10 November
10/11/2022
InsyaAllah hari ini jam 2 petang saya akan melancarkan ‘Deklarasi Gombak : 5 Tekad untuk 5 Tahun’ sebagai tawaran saya kepada pengundi di Gombak.
Di Dewan Orang Ramai Kampung Changkat, Gombak.
9/11/2022
Program santai jer! Gombak bersama calon Parlimen Gombak bertempat di Dewan Orang Ramai Kampung Changkat, Gombak.
Di Pusat Komuniti Wargamas Sri Gombak
9/11/2022
Di Pusat Komuniti Wargamas Sri Gombak malam ini saya menerangkan bahawa PRU kali ini pilihan adalah jelas di antara kerajaan gagal di bawah BN dan PN serta pasukan Pakatan Harapan yang membawa agenda reformasi tadbir urus serta agenda kebajikan rakyat.
Menyantuni para peniaga dan pengunjung pasar malam Taman Samudra.
9/11/2022
Petang tadi menyantuni para peniaga dan pengunjung pasar malam Taman Samudra.
Sebelum
Seterusnya
265 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik #TakNakBazir di Tapak Penjaja Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung.
Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor
Usai solat Zohor, saya meneruskan program Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor sepertimana yang telah saya laksanakan di Daerah Sabak Bernam sebelum ini.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Seterusnya
DALAM BERITA
NST: Zahri Samingon appointed new Petaling Jaya mayor
He takes over from Mohamad Azhan Md Amir, whose tenure ended in October last year. Deputy Mayor Aznan Hassan has been leading the Petaling Jaya City Council since then.
Sinar Harian: RM12.5 juta perkasa program pendidikan di Selangor
Timbalan Setiausaha Kerajaan Negeri Bahagian Pengurusan, Mohamad Zahri Samingon berkata, sebanyak RM10 juta diperuntukkan untuk Program Tuisyen Rakyat Selangor.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor Pakatan focuses on engaging former local leaders to boost support for Sg Bakap polls, says Amirudin
“We are focusing on the networks we have at the state, federal and unity government (component party) levels to connect with the voters,” he told reporters after the ‘Ziarah Kasih Bersama Pemimpin Berpengaruh’ programme in Sungai Duri here today.
Selangor Journal: MB meets with over 300 Selangor students at USM Penang
Amirudin handed over laptop contributions via a free loan scheme, as well as lucky draw prizes including Selangor FC jerseys, gaming keyboards, headphones, gaming chairs, Samsung A55 smartphones, and iPads.
Selangor Kini: Kerajaan perpaduan tidak pinggir kaum India, sedia banyak bantuan
Amirudin yang juga Pengerusi HARAPAN Selangor berkata demikian ketika berucap pada sesi minum petang bersama komuniti India di Ladang Sepah, Jawi di sini sempena kempen Pilihan Raya Kecil (PRK) DUN Sungai Bakap, hari ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.