Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Khabar gembira dari Jerman!
20/4/2024
STDC-KNX-Seikou Systec Sdn. Bhd. menjalin kerjasama untuk merevolusikan automasi bangunan
Memulakan lawatan kerja rasmi ke Negara Jerman
19/4/2024
Alhamdulillah hari ini saya telah memulakan lawatan kerja rasmi saya bersama delegasi Kerajaan Negeri Selangor ke Negara Jerman.
Lawatan ke Siemens Mobility Rail Service Center
19/4/2024
Di Dortmund hari ini dalam satu lawatan ke Siemens Mobility Rail Service Center yang menyediakan teknologi rel terkini di Jerman.
Menerima perkhabaran pemergian Mendiang Tan Sri Datuk Seri Panglima Joseph Kurup
18/4/2024
Takziah saya ucapkan kepada YB Datuk Arthur Joseph Kurup
Insentif RM1,000 untuk ibu bekerja
18/4/2024
Setakat Mac lalu, seramai 3,850 ibu bekerja di Selangor menerima insentif MamaKerja berjumlah RM1,000.
Sebelum
Seterusnya
23 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: KDEBWM beri tumpuan di 242 lokasi berisiko bah, pastikan saliran lancar
Pengarah Urusannya Dato’ Ramli Tahir berkata daripada jumlah itu, kawasan sekitar Majlis Bandaraya Shah Alam mencatatkan jumlah tertinggi dengan 51 lokasi diikuti Majlis Perbandaran Ampang Jaya (47) dan Majlis Perbandaran Kajang (35).
NST: PM Anwar urges Malaysians to boost local economy by choosing Malaysian goods
We have our own local products and the goods produced by local businesses are good and on par with imported items," Anwar said adding that buying Malaysian goods also helps generate the country's economy.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor sets strong example in empowering children’s rights - Exco
State executive councillor for innovation Dr Mohammad Fahmi Ngah said the domains and steps outlined in the policy are practical and aligned with the current situation.
Selangor Kini: EXCO: Selangor negeri contoh perkasa hak kanak-kanak
Tonggak itu meliputi persediaan keibubapaan dan pra kelahiran, pendidikan dan penjagaan awal kanak-kanak, pendidikan (peringkat rendah dan menengah), kesihatan, kesejahteraan keluarga serta perkembangan sosial dan komunikasi.
Berita Harian: Sambung projek bina 5 stesen LRT3 di Selangor pertingkat keterhubungan rakyat - Amirudin
Semalam, Perdana Menteri yang juga Menteri Kewangan, Datuk Seri Anwar Ibrahim ketika membentangkan Belanjawan 2024, memaklumkan kerajaan Persekutuan bersetuju meneruskan cadangan pembinaan lima stesen LRT3 di negeri ini yang dibatalkan sebelum ini dengan kos RM4.7 bilion.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.