Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
PENDIRIAN KERAJAAN NEGERI SELANGOR BERHUBUNG PENGGUNAAN KALIMAH ALLAH
17/5/2023
Kerajaan Negeri menjunjung titah DYMM Sultan Selangor sebagai Ketua Agama Islam Negeri Selangor bahawa penggunaan kalimah Allah di Negeri Selangor oleh penganut agama bukan Islam adalah dilarang.
Festival Turath Islami Selangor
17/5/2023
InsyaAllah esok bekas Mufti Agung Mesir, Al-Imam Syeikh Prof. Dr. Ali Jum'ah bakal memimpin daurah ilmu sempena Festival Turath Islami Selangor yang julung kali diadakan.
Selamat Hari Guru
16/5/2023
Selamat Hari Guru saya ucapkan kepada semua warga pendidik di Selangor.
(Langsung) Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2022
16/5/2023
Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2022, disempurnakan oleh YAB Dato' Amirudin Shari, Dato' Menteri Besar Selangor, bertempat di Hotel Concorde, Shah Alam.
Selamat Hari Guru
16/5/2023
Selamat Hari Guru buat seluruh warga pendidik di Malaysia dan khususnya di Selangor !
Sebelum
Seterusnya
167 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Dunia sambut baik resolusi UNSC tuntut gencatan senjata di Gaza
Namun begitu, dalam kalangan negara yang gembira dan bersetuju dengan resolusi itu, terdapat juga yang tidak sependapat termasuk Israel yang secara terang-terangan mengkritik keputusan yang dicapai UNSC.
Selangor Journal: Selangor sets sights on becoming Asean logistics hub — Exco
The construction of the warehouse worth RM150 million is expected to be completed in the fourth quarter of next year, covering an area of 1.49 hectares in Elmina Business Park, Sungai Buloh.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Rumpun Selangor berpotensi tarik pengunjung lawat lokasi menarik
Mengulas mengenai Rumpun Selangor yang diadakan di daerah Kuala Selangor, Rizam memberitahu, program itu merupakan siri kelima diadakan pada tahun ini.
Berita Harian: Lembu, kerbau diternak di Selangor perlu tanda pengenalan
Exco Infrastruktur dan Pertanian Selangor, Izham Hashim, berkata perkara itu antara tiga komponen yang akan diberi tumpuan dalam pemindaan Enakmen Mengawal Lembu-Kerbau 1971 yang ketika ini dianggap terdapat kelemahan ketara berkaitannya.
Kosmo: Selangor kutip RM38 juta caj beg plastik
Exco Kesihatan Awam dan Alam Sekitar, Jamaliah Jamaluddin berkata, kesemua wang tersebut kemudiannya disalurkan kepada projek berkaitan alam sekitar seperti sambutan Hari Bumi, program pokok bagi pendidikan selain pemasangan lampu solar.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.