Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Warga Petaling dijemput ke Jelajah Kita Selangor Aidilfitri
3/5/2023
Warga Petaling dijemput untuk menghadiri Jelajah Kita Selangor Aidilfitri pada Sabtu ini bermula jam 11 pagi di Tapak Pasar Malam Paya Jaras.
Pertemuan bersama tokoh ulama Tuan Guru Baba Ismail
3/5/2023
Pertemuan bersama tokoh ulama Tuan Guru Baba Ismail Sepanjang Al Fathoni berlangsung penuh mesra dalam bulan Syawal yang penuh berkah.
Seramai 2,800 kanak-kanak akan menerima inisiatif bantuan makanan berkhasiat
3/5/2023
Seramai 2,800 kanak-kanak akan menerima inisiatif bantuan makanan berkhasiat iaitu Anak Selangor Anak Sihat (ASAS) pada tahun ini.
Festival Turath Islami Selangor
2/5/2023
Festival Turath Islami Selangor yang julung-julung kali diadakan menampilkan tokoh akademik Islam dari Thailand, Indonesia dan Malaysia.
Jelajah Ehsan Rakyat pada 3 Mei
2/5/2023
Rujuk senarai lokasi Jelajah Ehsan Rakyat pada 3 Mei (Rabu) dari jam 10 pagi ke 1 tengah hari.
Sebelum
Seterusnya
174 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Harian Metro: Sultan Selangor berkenan isytihar Majlis Bandaraya Diraja Klang secara rasmi
"(Jadi) Gelaran Yang Dipertua Majlis Perbandaran Klang, hendaklah ditafsirkan sebagai Datuk Bandar Majlis Bandaraya Diraja Klang, Ahli-Ahli Majlis Perbandaran Klang, hendaklah ditafsirkan sebagai Ahli-Ahli Majlis Bandaraya Diraja Klang.
Kosmo: Sempadan Selangor-Kuala Lumpur dimuktamad 2025
Amirudin menjelaskan, kedua-dua negeri akan bergantung kepada penjanjian lama seperti Penjanjian Penyerahan Kuala Lumpur dan Penyerahan Wilayah Persekutuan selain beberapa penjanjian persetujuan yang lain.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: 68,452 isi rumah di Selangor berdaftar dalam sistem e-Kasih
"Kedua-dua unit ini bertindak sebagai penyelaras program pembasmian kemiskinan oleh agensi pemberi bantuan di peringkat Persekutuan dan negeri melalui mesyuarat fokus grup kesejahteraan rakyat negeri Selangor dan di peringkat daerah," katanya.
The Sun Daily: All 56 Selangor assemblymen urged to contribute RM5,000 each to help Gaza residents
The contribution was handed over by Amirudin to the Secretary of the West Asia Division, Ministry of Foreign Affairs, Datuk Zahairi Baharim, at the Selangor State Secretariat Building.
Malay Mail: Selangor approves 1,506 manufacturing projects, generating investments worth more than RM88b
As for the services sector, Ng said the state government has identified sectors that have the potential to grow in Selangor, including the logistics service industry and digital investment such as global business services, data centres and creative content technology.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.