Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Meninjau pusat pengumpulan bahan mentah untuk diagihkan melalui Program Jualan Ehsan Rakyat (JER)
7/11/2022
Singgah di Surau Al Huda untuk menunaikan solat.
6/11/2022
Alhamdulillah, semoga para kariah dan pihak pengurusan diberkati serta dirahmati Allah SWT.
Meluangkan masa menziarahi Puan Azizah, Puan Taksiah, Pak Jaafar dan Puan Noraini di Gombak.
6/11/2022
Saya mendoakan agar mereka dan keluarga sentiasa diberi kesihatan yang baik serta dirahmati Allah SWT.
Ceramah Kelompok Pakatan Harapan
6/11/2022
Ceramah Kelompok Pakatan Harapan bersama calon Parlimen Gombak, Dato' Series Amirudin Shari bertempat di Dataran Persatuan Penduduk Jalan AU2A/2
Pakatan Harapan komited mengangkat agenda komuniti India serta membela kebajikan mereka.
6/11/2022
Pakatan Harapan komited mengangkat agenda komuniti India serta membela kebajikan mereka. Kita akan pastikan tiada yang tertinggal di bumi Gombak yang bermaruah ini. #GombakBermaruah#KitaBoleh
Sebelum
Seterusnya
273 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Selangor selesai lantik 373 ketua kampung
Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, pemilihan ketua kampung dibuat Exco Kemajuan Desa, Perpaduan dan Pengguna Selangor, Datuk Rizam Ismail dengan perbincangan bersama di antara ketua-ketua bahagian parti dalam kerajaan Perpaduan Selangor.
Selangor Kini: Yayasan MBI salur RM500,000 bantu institusi, mangsa bencana negeri
Sementara itu, Hamzah Abdul Wahab, 63, berkata kediaman yang diduduki sejak 90an dilanda ribut dan banjir pada pertengahan Mac lalu sehingga mengakibatkan kerugian ribuan ringgit.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Negeri lantik 228 pemimpin belia, penggerak dasar peringkat akar umbi
“Ini membuktikan kepercayaan pentadbiran negeri kepada belia untuk bersama-sama menentukan hala tuju negeri ini. Tahun depan kita juga akan selaraskan program PeBS dengan dasar belia Selangor dan konsep Rakan Muda."
Selangor Journal: Digital literacy tour next year aims to promote income-generating technology benefits
“Currently, mastering digital skills is crucial as it helps facilitate daily life at various levels, ensuring every segment of society has an equal opportunity to generate income and enjoy a comfortable life,” Syed Ibrahim said.
The Star: Puchong landslide: MBSJ to use 375 sheet piles to prevent further erosion at site
It added that MBSJ mayor Datuk Mohd Fauzi Yatim had ordered immediate and long-term measures to be taken to address the landslide.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.