Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selangor Kini: Belanja RM50 beli pelbagai barangan dapur, pengunjung harap JER dianjur sepanjang tahun
21/6/2023
JER adalah kesinambungan Jualan Ehsan Rakyat sebelum ini yang dijenamakan semula pada 1 Jun 2023 dan diteruskan hingga 1 September depan, dengan kerjasama KPDN.
Tahniah buat YB Senator
21/6/2023
Sekalung ucapan tahniah buat YB Senator Tan Sri Dato’ Sri Dr. Hj. Wan Junaidi Tuanku Jaafar atas pelantikan sebagai Yang Dipertua Dewan Negara ke-19.
Menyempurnakan Pelancaran Tekad Pendidikan Kita Selangor
21/6/2023
Alhamdulillah, pada Ahad yang lalu, saya telah menyempurnakan Pelancaran Tekad Pendidikan Kita Selangor sejajar dengan inisiatif kerajaan negeri dalam memacu transformasi pendidikan negeri.
Semoga DYMM Tuanku berdua memperoleh rahmah dan maghfirah
21/6/2023
Keberangkatan DYMM Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj ibni Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah Alhaj dan DYMM Tengku Permaisuri Norashikin serta rombongan menunaikan ibadah Haji di Tanah Suci hari ini di KLIA.
(Langsung) Sidang Media Khas Dato' Menteri Besar Selangor
19/6/2023
Sidang media khas Dato' Menteri Besar Selangor, Dato' Seri Amirudin Shari sempena Ulangtahun Kelima Pentadbiran Kerajaan Negeri Selangor, bertempat di Foyer Bangunan SUK Selangor, Shah Alam.
Sebelum
Seterusnya
155 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Rumah keluarga Sidek bakal dijadikan rumah warisan
Ujarnya, kerajaan negeri pada dasarnya bersetuju menjadikan rumah keluarga Allahyarham Datuk Mohd Sidek di Kanchong Darat, Banting untuk dijadikan sebagai rumah warisan kebangsaan.
Selangor Kini: Negeri belanja RM275,000 salur bakul makanan, alatan nelayan di lima daerah
EXCO Pertanian Ir Izham Hashim menyerahkan bantuan berkenaan kepada persatuan nelayan kawasan Sepang, Kuala Selangor, Kuala Langat, Klang dan Sungai Besar di Jeti Nelayan Sungai Sireh di sini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Kerjasama dengan Ericsson angkat Malaysia jadi negara teknologi 5G terulung
Beliau menzahirkan hasrat itu sewaktu pertemuan dengan delegasi Ericsson yang diketuai presiden merangkap ketua pegawai eksekutif kumpulan Börje Ekholm pada Rabu.
Berita Harian: Selangor dalam proses rangka modul bantu ibu bapa kesan anak simptom awal anak istimewa
Beliau berkata demikian pada sidang media selepas Majlis Penutup Persidangan Pasukan Pelindungan Kanak-Kanak dan Pasukan Kebajikan Kanak-Kanak (PKKK) JKM di sini, hari ini.
Selangor Kini: EXCO: Selangor sasar bantu 10,000 pencari kerja melalui karnival kerjaya
Dalam pada itu, Papparaidu berkata 4,169 jawatan kosong daripada 23 majikan ditawarkan pada program karnival kerjaya di Petaling Jaya.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.