Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Kenyataan rasmi dari pihak MRL khusus buat penduduk Taman Sungai Sireh
29/7/2023
Pihak MRL jamin prosedur yang teratur dan adil buat semua pihak terlibat.
Darul Ehsan Berselawat 'Bernafas Dalam Hawqalah
29/7/2023
(Langsung) Darul Ehsan Berselawat 'Bernafas Dalam Hawqalah - Fakir Ila Allah'
Calon Pakatan Harapan bagi kerusi DUN N16 Sungai Tua
29/7/2023
Alhamdulillah pencalonan saya telah diterima oleh Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) dan kini bertanding secara rasmi sebagai calon Pakatan Harapan bagi kerusi DUN N16 Sungai Tua.
Jumpa esok di sekitar Sungai Tua
29/7/2023
Ayuh kita semarakkan Gelombang Perpaduan di Sungai Tua !
Bersama penduduk Taman Keramat
28/7/2023
Alhamdulillah, bersama penduduk Taman Keramat yang telah diberi kelulusan oleh Kerajaan Negeri bagi permohonan hak milikan tanah mereka.
Sebelum
Seterusnya
140 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Lau Weng San is new Selangor Speaker
Lau and Kamri received 34 votes each while Dr Mohd Fuad and Shafie received 22 votes apiece, reflecting the assembly's composition of 34 unity pact and 22 Perikatan elected representatives this term.
Berita Harian: Bekas ADUN Banting, Lau Weng San dilantik Speaker DUN Selangor
Menerusi proses undi sulit itu, Weng San mendapat 34 undian manakala Dr Mohd Fuad memperoleh 22 undi.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
BH: Selangor sasar kekal jadi penyumbang terbesar pelaburan
Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari, berkata negeri itu berada di tempat ketiga dengan pelaburan sebanyak RM12 bilion pada suku pertama tahun ini, selepas berada di kedudukan kedua keseluruhan dengan meraih pelaburan RM55 bilion untuk setahun penuh 2023.
Selangor Journal: PJ, Shah Alam sited for PKNS’ pioneer senior citizen-friendly housing projects
Its chief executive officer Datuk Mahmud Abbas said the residences, to be built in Petaling Jaya and in Section 13, Shah Alam, will be pilot projects, marking a new goal for the state entity in the six decades since its founding.
The Star: Water supply recovery underway, says Air Selangor
"The full recovery time is expected to be at 8:00 am on Friday (July 26)," it added.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.