Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Sambutan Maal Hijrah di Masjid Negeri Shah Alam
19/7/2023
Menjunjung kasih DYTM Raja Muda Selangor berangkat ke Majlis Sambutan Maal Hijrah Peringkat Negeri Selangor di Masjid Negeri Shah Alam.
Program Sentuhan Agro MADANI
19/7/2023
Saya bersama-sama dengan Menteri Pertanian dan Keterjaminan Makanan, YB Datuk Seri Mohamad Sabu hadir dalam Program Sentuhan Agro MADANI
Maal Hijrah peringkat negeri Selangor Darul Ehsan
19/7/2023
Alhamdulillah, sambutan Maal Hijrah peringkat negeri Selangor Darul Ehsan semalam.
Jualan Ehsan Rahmah - 20 Julai
19/7/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jualan Ehsan Rahmah.
Sinar Harian: Selangor perbanyak kolam takungan atasi banjir kilat
18/7/2023
Menurutnya, urbanisasi menyebabkan peningkatan kekerapan hujan lebat dan longkang sedia ada tidak mampu menampung kapasiti air yang turun serentak.
Sebelum
Seterusnya
146 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor perhebat program perpaduan di semua peringkat
"Sudah pasti program perpaduan di negeri Selangor perlu kerap dilaksanakan dan ini membolehkan masyarakat majmuk saling bersatu-padu bagi mencapai keharmonian, walaupun wujud kepelbagaian latar belakang," katanya.
NST: UNGA78: World leaders commit to new targets to end TB by 2030
"The political declaration countries approved today, and the targets they have set, are a commitment to use those tools, and develop new ones, to write the final chapter in the story of TB," he said during the United Nations General Assembly's High-Level Meeting on tuberculosis.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Star: S'gor polluters still face mandatory jail terms, fines of up to RM10mil if found guilty, says exco rep
Selangor Kini: Selangor teroka industri tenaga, pacu ekonomi seiring melestari alam sekitar
Dato’ Menteri Besar berkata agensi dan anak syarikat diarah membuat perancangan serta menjadikan elemen itu sebagai peluang untuk lebih berinovasi sekali gus beradaptasi dengan perubahan tenaga.
Sinar Harian: iClean Selangor, ATDReC terima pengiktirafan
Menurutnya, pengiktirafan berganda itu menekankan impak besar aplikasi dalam merevolusikan pengurusan sisa dan penerimaan positif orang awam sekali gus menjadi bukti kecemerlangan serta kepercayaan pengguna.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.