Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Titah Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor
19/6/2023
Menjunjung kasih atas titah Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor
RM 20 ribu kepada pihak SK Morib
19/6/2023
Pihak MBI Selangor telah menyalurkan RM 20 ribu kepada pihak SK Morib bagi tujuan membaik pulih
Kosmo: 1,000 pelajar B40 Selangor dibantu atasi kemiskinan haid
19/6/2023
“Kita akan tengok model ini dalam tempoh enam bulan. Kalau berjalan dengan ‘cantik’, tahun depan kita akan memperluaskan kepada RM200,000 sebab benda ini (tuala wanita) akan dilaksanakan dalam mesin layan diri." - MB
Berita Harian: 5,000 kakitangan kontrak Selangor diserap ke jawatan tetap
19/6/2023
"Saya ingat, mungkin ada salah faham bila kita batalkan pekeliling, ia jadi isu. Negeri lain tidak batal pekeliling, tidak laksanakan pun.
Kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor
15/6/2023
Kerajaan Negeri memasukkan kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor bagi membantu wanita daripada golongan berpendapatan rendah (B40) dengan peruntukan RM1 juta dan kini ditambah menjadi RM2 juta.
Sebelum
Seterusnya
156 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Journal: Selangor to contribute up to 1.5 GW renewable energy by 2025
He also noted that Selangor, through its subsidiary Worldwide Holdings Bhd, is involved in 10 pilot projects worth RM10 billion, many of which are focused on green technology.
Malay Mail: Selangor's revenue collection expected to rise by RM100m starting next year, says MB
He said that so far, land revenue sources such as land tax, premiums, land and mineral permits as well as land-related service fees account for as much as 80 per cent of the state's overall revenue.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Luka melecur cepat pulih, doktor pakar anggap Faisal istimewa
Datuk Seri Shahril Mokhtar menjelaskan Faisal atau lebih mesra dipanggil Mickey juga perlu kekal di unit rawatan rapi (ICU) dianggarkan seminggu lagi sebelum dibenarkan pindah ke wad lain.
Astro Awani: Invest Selangor sasar nilai transaksi RM7 bilion melalui SIBS 2024
Ketua Pegawai Eksekutif Invest Selangor Datuk Hasan Azhari Idris berkata SIBS akan diadakan dua kali tahun ini untuk menampung permintaan yang semakin meningkat, susulan sambutan menggalakkan terhadap SIBS tahun lepas.
Selangor Kini: Pelan tindakan negeri pintar hingga 2030 sedia pelbagai manfaat buat rakyat
EXCO Pembudayaan Inovasi Dr Mohammad Fahmi Ngah berkata penelitian akhir itu dijangka selesai dalam tempoh dua hingga tiga bulan lagi.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.