Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Tekad pertama saya untuk penduduk Gombak
12/11/2022
Bertemu penduduk Kg Indian Settlement
12/11/2022
Bertemu penduduk Kg Indian Settlement petang tadi
Memanfaatkan segala peluang dan ruang yang ada untuk membangunkan Gombak
12/11/2022
Saya akan memanfaatkan segala peluang dan ruang yang ada untuk membangunkan Gombak
Surah Al-Balad ayat ke-17 menjadi rangka asas pembangunan negeri
12/11/2022
Surah Al-Balad ayat ke-17 menjadi rangka asas pembangunan negeri ini demi mewujudkan sebuah masyarakat penyayang yang dirahmati Allah SWT.
Bersarapan bersama rakan-rakan sekitar Taman Batu Caves di rumah Abang Majid.
12/11/2022
Memulakan hari dengan bersarapan bersama rakan-rakan sekitar Taman Batu Caves di rumah Abang Majid.
Sebelum
Seterusnya
260 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Mais collaborates with MACC to prevent misappropriation of funds
"We've recently been made aware of cases reported in the media concerning an Islamic religious council where a notable sum of tithe funds wasn't submitted to the state tithe board. A similar incident has surfaced in Selangor. Though not widespread, we've taken follow-up actions, including filing police reports.
Berita Harian: Polis Selangor perhebat pantau anggota di lapangan, banteras salah guna kuasa, disiplin
Ketua Polis Selangor, Datuk Hussein Omar Khan, berkata tindakan pemantauan dan pemeriksaan akan membabitkan pasukan pemantauan Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) dan Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD).
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian:Kerajaan Selangor serius tangani isu jenayah seksual kanak-kanak
Ujarnya, di peringkat akar umbi program Advokasi Keselamatan Kasih Kanak-Kanak turut dirancang untuk diadakan di sekolah terpilih di sembilan daerah seluruh Selangor dengan kerjasama pelbagai pihak.
Sinar Harian: LRA SSP1 diselenggara, pengguna terjejas diminta simpan bekalan air
Menurut Air Selangor, tempoh masa gangguan dan pemulihan bekalan air di kawasan-kawasan yang terjejas adalah berbeza bergantung kepada jarak lokasi premis pengguna dan tekanan pada sistem agihan bekalan air.
Selangor Journal: Selangor prepares swift response to potential new wave of Covid-19 -Exco
On Sunday, Health Minister Datuk Seri Dr Dzulkefly Ahmad said the Health Ministry is closely tracking the trajectory of the recent wave of a two-fold increase in Covid-19 cases reported by Singapore.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.