Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
RM 20 ribu kepada pihak SK Morib
19/6/2023
Pihak MBI Selangor telah menyalurkan RM 20 ribu kepada pihak SK Morib bagi tujuan membaik pulih
Kosmo: 1,000 pelajar B40 Selangor dibantu atasi kemiskinan haid
19/6/2023
“Kita akan tengok model ini dalam tempoh enam bulan. Kalau berjalan dengan ‘cantik’, tahun depan kita akan memperluaskan kepada RM200,000 sebab benda ini (tuala wanita) akan dilaksanakan dalam mesin layan diri." - MB
Berita Harian: 5,000 kakitangan kontrak Selangor diserap ke jawatan tetap
19/6/2023
"Saya ingat, mungkin ada salah faham bila kita batalkan pekeliling, ia jadi isu. Negeri lain tidak batal pekeliling, tidak laksanakan pun.
Kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor
15/6/2023
Kerajaan Negeri memasukkan kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor bagi membantu wanita daripada golongan berpendapatan rendah (B40) dengan peruntukan RM1 juta dan kini ditambah menjadi RM2 juta.
Projek penterjemahan karya Ihya’ Ulumuddin
15/6/2023
Projek penterjemahan karya Ihya’ Ulumuddin kepada Bahasa Melayu ini adalah projek pertama seumpamanya di Malaysia.
Sebelum
Seterusnya
156 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Sultan Selangor mahu sidang DUN berlangsung tertib
Baginda bertitah demikian ketika berkenan menerima menghadap Speaker DUN Selangor yang baharu, Lau Weng San di Istana Bukit Kayangan, di sini, semalam.
Astro Awani: SIBS 2023: Selangor tumpu tarik pelaburan berimpak tinggi - Menteri Besar
Beliau turut menambah, penemuan baharu dalam bidang bioteknologi dan farmaseutikal juga perlu dipersiapkan bagi menghadapi endemik atau wabak seterusnya.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Sasar 8 juta pelancong sempena Tahun Melawat Selangor
Beliau memberitahu, pelancong kini tidak berasa bimbang berikutan kestabilan politik yang kukuh di negeri ini di samping tiada lagi penularan wabak Covid-19.
Sinar Harian: FAMA Fest 2024 @ Selangor bermula 27 Jun ini
Pengarah FAMA Selangor, Aiada Abdul Rashid berkata, program bertujuan mempromosikan produk asas tani itu menawarkan penjimatan sehingga 30 peratus bagi pembelian Agro Madani.
Malay Mail: Air Selangor: Water supply to seven areas in Klang Valley to be restored in stages from 3am tomorrow
“Please be informed that the period of water supply disruption and subsequent recovery in the areas mentioned will depend on the location and water pressure at the distribution system,” the post read.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.