Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selesai upacara angkat sumpah selaku Ahli Dewan Rakyat
19/12/2022
Alhamdulillah telah selesai upacara angkat sumpah selaku Ahli Dewan Rakyat. Saya akan dengan jujur dan sedaya upaya melaksanakan tanggungjawab dan amanah yang diberikan.
KENYATAAN MEDIA - Insiden tanah runtuh
16/12/2022
Pagi ini, negara dikejutkan dengan insiden tanah runtuh yang terjadi di Father’s Organic Farm, sebuah tapak perkemahan yang bertempat di Kampung Kuantan, Batang Kali, Daerah Hulu Selangor.
Takziah kepada semua ahli keluarga mangsa
16/12/2022
Saya merakamkan ucapan takziah kepada semua ahli keluarga mangsa yang terkorban.
Sistem jaringan jalan raya akan menerima suntikan
15/12/2022
Tahun hadapan, sistem jaringan jalan raya akan menerima suntikan RM145 juta bagi memberi keselesaan kepada pengguna yang semakin bertambah.
Peruntukan untuk Kesihatan Awam terus ditingkatkan
15/12/2022
Kesihatan Awam terus ditingkatkan dan ditambahbaik di Selangor.
Sebelum
Seterusnya
243 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Selangor juara Liga Jelajah Juara e-Sukan Malaysia
Saingan ini telah disertai oleh pasukan-pasukan Mobile Lagend Bang Bang (MLBB) bawah dari 16 negeri selain wilayah persekutuan yang diadakan secara langsung di Majlis Sukan Negara (MSN), Bukit Jalil bermula dari 25 hingga semalam.
Selangor Journal: Be ready to overcome challenges, MPK told ahead of city status upgrade
Meanwhile, Noraini said MPK organised a focus group discussion on December 14 at the Premiere Hotel in Klang to dive deeper into its proposed Pedestrian and Cycling Master Plan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Exco encourages creative expressions to uplift Selangor as cultural hub
“The 2024 Design and Craft Festival (Tukang), organised by Tourism Selangor, is among the excellent examples of events to nurture arts and heritage. A programme like this can also attract tourist to the state.
Selangor Kini: Lindungi ikan tempatan, negeri bakal kuat kuasa larangan lepas spesies asing
“Isu perlu diatasi segera bagi melindungi sumber protein negeri. Cadangan enakmen sudah dibawa ke Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri dan berada di fasa akhir. Sekarang sedang diperhalusi peringkat perundangan,” kata Ir Izham Hashim
Sinar Harian: 152 asnaf di Selangor sudah keluar daripada belenggu kemiskinan
Menurutnya, seramai 152 daripada 1,400 asnaf yang mengikuti program keusahawanan tahun lepas berjaya keluar dari kepompong kemiskinan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.