Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pesta Ponggal
17/1/2024
Bersama meraikan Pesta Ponggal bersama masyarakat dan komuniti India.
Mendengar dan mendapat maklum balas
17/1/2024
Selangor perlu bersedia mendengar dan mendapat maklum balas banyak pihak lantas bertindak pantas atas masalah dan isu yang berlaku kerana fabrik dan landskap negeri ini yang mencabar.
Penjawat awam Selangor mesti tangkas dan responsif
16/1/2024
Kita tak boleh jadi pasif dan hanya membiarkan aduan atau permasalahan itu tidak dijawab.
Jelajah Ehsan Rahmah pada 17 Januari (Rabu)
16/1/2024
Rujuk senarai lokasi Jelajah Ehsan Rahmah pada 17 Januari (Rabu) dari jam 10 pagi ke 1 tengah hari.
Majlis Amanat Tahun Baharu
16/1/2024
Majlis Amanat Tahun Baharu di Auditorium Dewan Jubli Perak, Bangunan SUK Selangor semalam
Sebelum
Seterusnya
59 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Pelaburan Google bukti Selangor pusat ekonomi, tawar kerja bernilai tinggi
“Perancangan pembangunan ini bergantung kepada teknologi semikonduktor yang canggih berikutan penggunaan meluas merangkumi AI (kecerdasan buatan),” kata Ng Sze Han kepada Selangorkini.
Sinar Harian: Akademi Pengajian Turath, Talaqi diperkenal di Selangor
"Tekad ini juga dipupuk selain dari kejayaan Al-Azhar yang telah saya sebut (sebelum ini) juga kerana mengenangkan kejayaan wizurai terkenal Dinasti Saljuq Nizamul Muluk (Nizam Al Mulk)," katanya.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Sun Daily: Dengue cases rose 14.6 pct last week, two deaths recorded
According to him, 87 hotspots were reported this week, same as the previous week, with 49 localities in Selangor, Penang (22), Sabah (seven), Kuala Lumpur and Putrajaya (five), Kedah (three), and Perak (one).
Astro Awani: Pastikan tiada gangguan di LRA, SJAM beroperasi sepenuhnya tahun hadapan - MB Selangor
Beliau berkata projek berkenaan merupakan sebahagian usaha kerajaan dalam menangani insiden pencemaran sumber air mentah berlaku pada tahun-tahun sebelum ini yang telah menjejaskan kira-kira 1.6 juta pemegang akaun Air Selangor.
Sinar Harian: Insentif RM500 untuk jemaah haji B40, M40 di Selangor
Menteri Besar, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, setiap jemaah yang memohon dan menepati syarat kelayakan akan diberikan wang tunai sebanyak RM500 serta kit syifa termasuk ubat-ubatan, cecair pembasmi kuman, losen serta pelembap bibir.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.