Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Aidilfitri bersama warga Kampung Pasir, Kerling
16/4/2024
Hati dipenuhi rasa gembira dapat merayakan Aidilfitri seharian bersama warga Kampung Pasir, Kerling di Hulu Selangor
Selangor Kini: Selangor tubuh hab reka bentuk litar bersepadu, sedia ekosistem semikonduktor lengkap
16/4/2024
Dalam sidang Dewan Negeri Selangor (DNS) sebelum ini Sze Han berkata Selangor akan mengumumkan pelan pembangunan semikonduktor bagi menjana potensi pelaburan tinggi ke negeri itu.
Solat Maghrib di Masjid Al Hidayah Lama, Ampang Pecah
15/4/2024
Menunaikan Solat Maghrib berjemaah di Masjid Al Hidayah Lama, Ampang Pecah
Sambutan tahun baharu Tamil Chittirai Puttandu di Kampung Chuang Rasa
15/4/2024
Bersama-sama meraikan sambutan tahun baharu Tamil Chittirai Puttandu di Kampung Chuang Rasa.
Jamuan Aidifitri Taman Seri (JPKK) Batang Kali
15/4/2024
Bersama EXCO Kerajaan Negeri, YB Puan Jamaliah Jamaluddin menghadiri Jamuan Aidifitri Taman Seri (JPKK) Batang Kali.
Sebelum
Seterusnya
29 / 601
NASIONAL
Menunaikan Solat Jumaat di Masjid As-Sharif Simpang 3, Gombak Setia
Jumaat kedua dalam bulan Ramadan ini, saya ambil kesempatan untuk menunaikan Solat Jumaat di Masjid As-Sharif Simpang 3, Gombak Setia.
Episode 13, 30 Hari 30 Ayat
Dalam episod kali ini, kita akan menghayati peringatan Allah tentang kekuasaan-Nya serta bagaimana kita perlu sentiasa bersyukur dan bertakwa dalam mencari rezeki.
Majlis Buka Puasa YAB Perdana Menteri Bersama Pemimpin Masyarakat Tempatan Negeri Selangor.
Majlis Buka Puasa YAB Perdana Menteri Bersama Pemimpin Masyarakat Tempatan Negeri Selangor.
Majlis Buka Puasa Bersama Pemimpin Masyarakat di Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam
Dari Bazar Ramadan semalam, saya bersama-sama dengan YAB Perdana Menteri terus ke Majlis Buka Puasa Bersama Pemimpin Masyarakat di Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam.
Menyantuni pengunjung dah peniaga di Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam
Menyantuni pengunjung dah peniaga di Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam
YAB Perdana Menteri mengunjungi Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam petang tadi.
YAB Perdana Menteri mengunjungi Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam petang tadi.
Menerima kehadiran YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke bumi Darul Ehsan
Alhamdulillah, Kerajaan Negeri Selangor hari ini berbesar hati menerima kehadiran YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke bumi Darul Ehsan untuk beberapa program yang telah dirancang bermula petang tadi.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Pengunjung JER pilih barangan PKPS tanda sokong produk tempatan
Seorang lagi suri rumah, Siti Zarina Ozaman, 41, datang bersama suami dari Kota Damansara untuk membeli barangan asas murah selepas mendapat makluman menerusi Facebook PKPS.
The Star: EPF Account 3 to allow hassle-free RM250 maximum withdrawal per day
According to an update posted in EPF's i-Akaun application, the minimum sum members can withdraw per day from the flexible account is RM50.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Penganjur, artis dilarang pamer elemen 'pelangi' - MB Selangor
Bagaimanapun, menurut Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari, rakyat negeri itu yang menyokong konsert Coldplay bukan kerana menyokong gerakan 'pelangi' sebaliknya cenderung dengan muzik disampaikan artis ternama antarabangsa tersebut.
Selangor Kini: Repair work on burst main at Jalan Bukit Cerakah expected to completed tomorrow, supply restored by Wednesday - Air Selangor
“Air Selangor will continue to mobilise water tankers to the affected areas, giving priority to critical premises such as hospitals, clinics, dialysis centres and funeral parlours,” the statement said.
The Sun Daily: PKNS target over RM100m in housing loan applications via Mou with BSN
“PKNS also wants to raise the level of home ownership, especially among the youth and first-time home buyers."
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.