Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Mendengar dan mendapat maklum balas
17/1/2024
Selangor perlu bersedia mendengar dan mendapat maklum balas banyak pihak lantas bertindak pantas atas masalah dan isu yang berlaku kerana fabrik dan landskap negeri ini yang mencabar.
Penjawat awam Selangor mesti tangkas dan responsif
16/1/2024
Kita tak boleh jadi pasif dan hanya membiarkan aduan atau permasalahan itu tidak dijawab.
Jelajah Ehsan Rahmah pada 17 Januari (Rabu)
16/1/2024
Rujuk senarai lokasi Jelajah Ehsan Rahmah pada 17 Januari (Rabu) dari jam 10 pagi ke 1 tengah hari.
Majlis Amanat Tahun Baharu
16/1/2024
Majlis Amanat Tahun Baharu di Auditorium Dewan Jubli Perak, Bangunan SUK Selangor semalam
Selamanya Harimau Malaya
15/1/2024
Selamanya Harimau Malaya, selagi kita bernyawa, Oh Malaysia, Kau Kebanggaanku !
Sebelum
Seterusnya
64 / 601
NASIONAL
Menunaikan Solat Jumaat di Masjid As-Sharif Simpang 3, Gombak Setia
Jumaat kedua dalam bulan Ramadan ini, saya ambil kesempatan untuk menunaikan Solat Jumaat di Masjid As-Sharif Simpang 3, Gombak Setia.
Episode 13, 30 Hari 30 Ayat
Dalam episod kali ini, kita akan menghayati peringatan Allah tentang kekuasaan-Nya serta bagaimana kita perlu sentiasa bersyukur dan bertakwa dalam mencari rezeki.
Majlis Buka Puasa YAB Perdana Menteri Bersama Pemimpin Masyarakat Tempatan Negeri Selangor.
Majlis Buka Puasa YAB Perdana Menteri Bersama Pemimpin Masyarakat Tempatan Negeri Selangor.
Majlis Buka Puasa Bersama Pemimpin Masyarakat di Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam
Dari Bazar Ramadan semalam, saya bersama-sama dengan YAB Perdana Menteri terus ke Majlis Buka Puasa Bersama Pemimpin Masyarakat di Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam.
Menyantuni pengunjung dah peniaga di Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam
Menyantuni pengunjung dah peniaga di Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam
YAB Perdana Menteri mengunjungi Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam petang tadi.
YAB Perdana Menteri mengunjungi Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam petang tadi.
Menerima kehadiran YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke bumi Darul Ehsan
Alhamdulillah, Kerajaan Negeri Selangor hari ini berbesar hati menerima kehadiran YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke bumi Darul Ehsan untuk beberapa program yang telah dirancang bermula petang tadi.
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Malaysia lokasi berkecuali bagi pembuatan semikonduktor
Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata, beliau percaya Malaysia mampu menjadi penyumbang terulung dalam rantaian bekalan global seperti di dalam kerangka Ekonomi Madani.
Sinar Harian: Liga Super: Selangor FC kekal harga tiket, sasar stadium penuh
Beliau berkata, pihak pengurusan Selangor FC optimis pendapatan pasukan itu mampu dijana menerusi penjualan makanan dan aktiviti pengaktifan jenama daripada penaja dan sokongan penaja.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Penganjur, artis dilarang pamer elemen 'pelangi' - MB Selangor
Bagaimanapun, menurut Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari, rakyat negeri itu yang menyokong konsert Coldplay bukan kerana menyokong gerakan 'pelangi' sebaliknya cenderung dengan muzik disampaikan artis ternama antarabangsa tersebut.
Selangor Kini: Repair work on burst main at Jalan Bukit Cerakah expected to completed tomorrow, supply restored by Wednesday - Air Selangor
“Air Selangor will continue to mobilise water tankers to the affected areas, giving priority to critical premises such as hospitals, clinics, dialysis centres and funeral parlours,” the statement said.
The Sun Daily: PKNS target over RM100m in housing loan applications via Mou with BSN
“PKNS also wants to raise the level of home ownership, especially among the youth and first-time home buyers."
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.