Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Apresiasi Majlis Pengurusan Komuniti Kampung (MPKK)
14/2/2024
Saya bersama-sama dengan lebih 500 wakil pengurusan komuniti kampung dalam Majlis Apresiasi Majlis Pengurusan Komuniti Kampung (MPKK)
Selangor Kini: Jualan murah wajar dimanfaat, bantu rakyat depani kos hidup
14/2/2024
Pengisytiharan Majlis Bandaraya Diraja Klang
7/2/2024
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor atas Pengisytiharan Majlis Bandaraya Diraja Klang (MBDK) secara rasmi yang berkuat kuasa pada 23 November tahun lalu.
MoU MPAJ bersama CelcomDigi
7/2/2024
Majlis menandatangani memorandum persefahaman (MoU) di antara Majlis Perbandaran Ampang Jaya (MPAJ) bersama CelcomDigi Berhad (CelcomDigi) bagi pelaksanaan projek bandar pintar.
Menerima kunjungan hormat daripada YB Dr Zaliha Mustafa
6/2/2024
Alhamdulillah, saya telah menerima kunjungan hormat daripada YB Dr Zaliha Mustafa
Sebelum
Seterusnya
54 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita RTM: Enam daerah di Selangor dikenal pasti kawasan KRT Progresif
Menteri Perpaduan Negara Datuk Aaron Ago Dagang berkata, enam daerah di Selangor itu merupakan usaha mewujudkan KRT Progresif bagi memperkasa serta merancakkan lagi ekonomi komuniti .
Sinar Harian: Selangor negeri kelapan terima pakai Akta 672 - Kor Ming
Kor Ming turut menzahirkan penghargaan kepada Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah yang berkenan untuk Selangor mengguna pakai akta berkenaan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: MB yakin HARAPAN dapat kekal pentadbiran negeri
Amirudin yang juga pengerusi HARAPAN Selangor berkata strategi betul dengan rakan gabungan lain juga bakal menjadi faktor mencipta kejayaan lebih besar dalam PRN.
Astro Awani: DUN Selangor bubar Jumaat ini - Setiausaha Sulit Sultan Selangor
Terdahulu, Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari menghadap Sultan Selangor bagi memohon perkenan pembubaran DUN negeri itu.
Berita Harian: 'Umum tarikh bubar DUN dahului Sultan Selangor tak beradab'
"Kita ada undang-undang, adat istiadat dan konvensyen yang harus ditepati. Bagi saya adalah tidak wajar mana-mana pihak mendahului Sultan Selangor dalam mengumumkan tarikh pembubaran DUN Selangor.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.