Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Khusus buat mahasiswa anak Selangor di universiti dan kolej
3/8/2023
Baucar Buku Kita Selangor bernilai RM 200 akan diperkenalkan bagi mengalakkan budaya membaca dan meringankan beban
Bersama calon Pakatan Harapan di Ijok
3/8/2023
Saya bersama calon Pakatan Harapan di Ijok, Saudara Cikgu Amidi bertemu penduduk di Taman Muhibah, Bestari Jaya
Gelombang Merah Kuning di Pelabuhan Klang
3/8/2023
Teruja saya melihat gelombang Merah Kuning di Pelabuhan Klang semalam
Hasil buat penduduk di Bandar Sungai Buaya
3/8/2023
Alhamdulillah, berkat usaha berterusan kerajaan negeri dan semua pihak yang terlibat sejak 5 tahun ini membuahkan hasil buat penduduk di Bandar Sungai Buaya
Perkampungan terawal masyarakat India di Selangor
2/8/2023
Kampung Indian Settlement, Batu Caves adalah merupakan antara perkampungan terawal masyarakat India di Selangor.
Sebelum
Seterusnya
143 / 605
NASIONAL
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
Episod 17, 30 Hari 30 Ayat
Surah Al-Mulk: Iman, Tawakal & Nikmat Allah
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
Insya-Allah ada amanat dan berita gembira sempena Ramadan dan Syawal nanti.
Insya-Allah ada amanat dan berita gembira sempena Ramadan dan Syawal nanti.
Merasmikan Masjid Desa Sentosa dalam Majlis Berbuka Puasa Bersama Rakyat
Merasmikan Masjid Desa Sentosa dalam Majlis Berbuka Puasa Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H bagi daerah Sepang
Seterusnya
DALAM BERITA
Amirudin Shari Sampaikan Berita Baik: Kenaikan Gaji untuk 21,000 Penjawat Awam Selangor!
Kenaikan gaji ini akan memberi manfaat kepada lebih 21,000 penjawat awam di pelbagai jabatan dan agensi. Inisiatif ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan kami untuk memastikan penjawat awam kita diberi imbuhan yang sewajarnya dan bermotivasi untuk terus memberikan perkhidmatan terbaik kepada rakyat Selangor. Kenaikan ini akan membantu meningkatkan kualiti hidup mereka dan memastikan mereka diberi ganjaran atas sumbangan mereka yang tidak ternilai.
Selangor Journal: Selangor IC Design Park 2.0 in the works
According to state executive councillor investment, trade, and mobility Ng Sze Han, this initiative is driven by the high demand from industry players, and discussions with the Federal government pertaining to the second park are ongoing.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: MB yakin HARAPAN dapat kekal pentadbiran negeri
Amirudin yang juga pengerusi HARAPAN Selangor berkata strategi betul dengan rakan gabungan lain juga bakal menjadi faktor mencipta kejayaan lebih besar dalam PRN.
Astro Awani: DUN Selangor bubar Jumaat ini - Setiausaha Sulit Sultan Selangor
Terdahulu, Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari menghadap Sultan Selangor bagi memohon perkenan pembubaran DUN negeri itu.
Berita Harian: 'Umum tarikh bubar DUN dahului Sultan Selangor tak beradab'
"Kita ada undang-undang, adat istiadat dan konvensyen yang harus ditepati. Bagi saya adalah tidak wajar mana-mana pihak mendahului Sultan Selangor dalam mengumumkan tarikh pembubaran DUN Selangor.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.