Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pertandingan Debat Piala Dato' Menteri Besar Selangor
10/3/2024
Pertandingan Debat Piala Dato' Menteri Besar Selangor
Menyerahkan Sumbangan Ihya’ Ramadan kepada masjid dan surau di Parlimen Gombak.
10/3/2024
Alhamdulillah, seperti mana amalan lazim saya menjelang Ramadan ialah menyerahkan Sumbangan Ihya’ Ramadan kepada masjid dan surau di Parlimen Gombak.
Paras air tujuh empangan di Selangor masih stabil
9/3/2024
Paras air tujuh empangan di Selangor masih stabil walaupun negara sedang mengalami fenomena cuaca panas.
Konvensyen Penerangan KEADILAN 2024 di Subang Jaya.
9/3/2024
Menyampaikan ucapan di Konvensyen Penerangan KEADILAN 2024 di Subang Jaya.
Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) Tahun 2023
9/3/2024
Majlis Penyampaian Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) Tahun 2023 serta Anugerah Jasamu dikenang (AJD) Tahun 2024
Sebelum
Seterusnya
39 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: ‘Mana Anak Anda?’: Selangor launches campaign to prevent child deaths in cars
Part of this strategy will see the distribution of stickers bearing the messages “Di Mana Anak Anda Sekarang” and “Pandang Belakang” (Look Behind).
Selangor Kini: Sedia khidmat kutipan sampah pukal sempena raya, tempah melalui i-Clean
“Tahun lepas di Subang Jaya sahaja kita terima lebih 1,000 permintaan dan tahun ini kita akan buat perkara sama tetapi saya nasihatkan jangan daftar pada saat akhir,” katanya.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: PM to announce several fixed remunerations for civil servants soon
He said this at the Cakna Madani Programme with education services officers at the Universiti Sains Malaysia Health Campus near Kubang Kerian here today. Also present was Education Minister Fadhlina Sidek.
Sinar Harian: Pencapaian dan prestasi Selangor jadi taruhan kempen PRN
"Tradisi kepimpinan, pengalaman pembangunan dan tradisi organisasi yang begitu ampuh dalam parti sebesar BN dan UMNO terutamanya boleh dijadikan sumber kekuatan untuk kesepakatan pada hari ini dan masa depan," jelas beliau.
Sinar Harian: MB Selangor janji bangunkan semula penempatan lama
"Jika sekali lagi kita diberi amanah di peringakt negeri, sesegera mungkin dan pada tahun pertama saya akan turun untuk bangun semula rumah yang lebih selesa untuk penduduk," katanya pada ceramah diadakan di Rumah Pangsa PKNS AU2 atau dikenali Flat Colombia di sini baru-baru ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.