Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Harian Metro: Baucar buku RM200 kepada mahasiswa Selangor minggu depan
6/11/2023
"Kita dah penuhi dalam tempoh 100 hari kesemua janji. Insya-Allah kita tekad untuk meneruskan beberapa perkara lain lagi yang akan diumumkan dari semasa ke semasa," katanya.
Jelajah Madani Bersama Kementerian Sumber Manusia
5/11/2023
Saya bersama-sama dengan Menteri Sumber Manusia, YB Tuan V.Sivakumar turun memeriahkan program Jelajah Madani Bersama Kementerian Sumber Manusia hari ini di Dewan MPKK Kampung Wira Damai, Batu Caves.
Sambutan Perayaan Deepavali di Dataran Klang @ Padang Chetty.
5/11/2023
Semalam saya bersama ribuan rakyat Selangor meraikan Sambutan Perayaan Deepavali Peringkat Negeri Selangor di Dataran Klang @ Padang Chetty.
Video Sambutan Perayaan Deepavali Dataran Klang @ Padang Chetty, Klang
4/11/2023
Sambutan Perayaan Deepavali Peringkat Negeri Selangor 2023 bertempat di perkarangan tempat letak kereta Dataran Klang @ Padang Chetty, Klang
Kempen Gerakan Peningkatan Produktiviti Getah (GPPG)
4/11/2023
Seramai 2,856 pekebun kecil disasar terlibat dalam penerokaan 8,492 hektar ladang getah
Sebelum
Seterusnya
97 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: KL20 2024: Kerajaan umum RM3 bilion pelaburan termasuk Khazanah Berhad
"National Fund-of-Funds" dengan peruntukan awal RM1 bilion untuk melabur dalam inovasi syarikat berpertumbuhan tinggi di Malaysia,” katanya ketika berucap merasmikan Sidang Kemuncak KL20 2024 yang bermula hari ini di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur.
Selangor Kini: Taman semikonduktor negeri di Puchong terbesar di Asia Tenggara
Bakal beroperasi pada Jun ini, EXCO pelaburan berkata pusat berkenaan bakal membuka hampir 500 peluang kerjaya profesional selain membantu industri sampingan antaranya logistik serta pengusaha kedai makan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Portfolios of 10 Selangor exco members to be announced on Wednesday - Amirudin
“But we have 12 more seats compared to the opposition and this is a good start and we can strengthen further (PH-BN cooperation) in future,” he said.
Sinar Harian: Tiga kekal, tujuh muka baharu anggotai Exco Selangor
Dalam majlis itu, 10 ADUN mengangkat sumpah terdiri daripada tiga wakil rakyat Parti Keadilan Rakyat (PKR) iaitu Dr Mohammad Fahmi Ngah (Seri Setia), Najwan Halimi (Kota Anggerik) dan Borhan Aman Shah (Tanjung Sepat).
Selangor Journal: Selangor keen on working with school uniformed bodies on volunteer progs — MB
“In the future, we will collaborate with schools and uniformed organisations, including the Army Cadets, the Police Cadets, the Girl Guides, the Scouts, and others to implement programmes that are already part of the state government’s initiatives, namely Think Selangor,” - MB
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.