Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
23/3/2025
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
Menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
23/3/2025
Di Gombak tadi, saya berkesempatan menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
Solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
23/3/2025
Alhamdulillah, menunaikan solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
23/3/2025
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
Melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
23/3/2025
Alhamdulillah, Kerajaan Negeri Selangor hari ini melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
Seterusnya
1 / 610
NASIONAL
YAB Perdana Menteri mengunjungi Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam petang tadi.
YAB Perdana Menteri mengunjungi Bazar Ramadan Seksyen 2 Shah Alam petang tadi.
Menerima kehadiran YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke bumi Darul Ehsan
Alhamdulillah, Kerajaan Negeri Selangor hari ini berbesar hati menerima kehadiran YAB Perdana Menteri, Dato’ Seri Anwar Ibrahim ke bumi Darul Ehsan untuk beberapa program yang telah dirancang bermula petang tadi.
Mesyuarat Khas Pembangunan Negeri Selangor Bersama YAB Perdana Menteri.
Mesyuarat Khas Pembangunan Negeri Selangor Bersama YAB Perdana Menteri.
Episod 12, 30 Hari 30 Ayat
Dalam episod hari ini, kita menghayati bagaimana kebijaksanaan Allah SWT yang menciptakan segala sesuatu, tidak ada yang tersembunyi dari-Nya, termasuk apa yang ada di dalam hati kita.
Majlis berbuka puasa YAB Perdana Menteri
Majlis berbuka puasa YAB Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim bersama pimpinan masyarakat tempatan negeri Selangor di Dewan Raja Muda Musa Seksyen 7, Shah Alam.
Pulau Indah Power Plant (PIPP) kini telah beroperasi secara komersial!
Menerima khabar gembira daripada Datin Paduka Norazlina Zakaria, GCEO Worldwide Holdings Berhad (WHB)
Menziarahi sahabat saya YB Tn Hj Hasnizan Harun, Ahli Parlimen Hulu Selangor
Sewaktu di Hulu Selangor semalam, saya mengambil kesempatan menziarahi sahabat saya YB Tn Hj Hasnizan Harun, Ahli Parlimen Hulu Selangor
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: SIBS 2023: Pembangunan SABDA tarik RM600 juta pelaburan, 7,000 pekerjaan
Menurut Ketua Divisyen dan Kewangan MBI Selangor, Zannifa Azura Ahmad, dengan kerjasama penduduk setempat dan konsortium yang terlibat, SABDA akan berusaha untuk meningkatkan serta menambah baik kemudahan pelabuhan kepada lebih sistematik.
Sinar Harian: Selangor lokasi terbaik cipta pelaburan di Asia Tenggara
"Begitu juga, syarikat lain seperti Toyota, Texas Instruments, Wistron, Airbus, Aerodyne dan ALP yang telah memainkan peranan penting dalam ekonomi Selangor berkembang sebanyak 11.9 peratus pada 2022, mengatasi pertumbuhan negara sebanyak 3.2 peratus," katanya.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: Faisal jalani latihan ringan minggu depan - Dr Johan
Ketua Pegawai Eksekutif Selangor FC, Dr Johan Kamal Hamidon berkata, pemain sayap itu sudah menjalani sesi berkenaan sejak beberapa hari lalu.
Astro Awani: Peningkatan sumbangan KDNK Selangor bukti keyakinan komuniti perniagaan terhadap kepimpinan kerajaan - Amirudin
Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari berkata berdasarkan kepada prestasi perkembangan KDNK negeri, ekonomi Selangor telah berkembang sebanyak RM103.9 bilion sejak tahun 2017, bersamaan dengan peningkatan sebanyak 25.59 peratus selepas pentadbirannya mengambil alih kepimpinan kerajaan negeri pada 2018.
Selangor Journal: Selangor aims to develop creative cities by 2030
The initiative is part of the Unesco Creative Cities Network (UCCN) programme introduced in 2004, which engages cities worldwide to promote collaboration and recognises creativity as a key strategic factor in sustainable urban development.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.