Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
18/3/2025
Majlis Sambutan Nuzul Al-Quran di Masjid Al-Khairiyah, Taman Sri Gombak.
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
18/3/2025
Sambutan Nuzul Al-Quran Masjid Al Khairiyah dan Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H.
Episod 17, 30 Hari 30 Ayat
18/3/2025
Surah Al-Mulk: Iman, Tawakal & Nikmat Allah
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
18/3/2025
Sambutan Nuzul al-Quran dan Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025 hari ini di Shah Alam.
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
18/3/2025
Pelancaran Festival Turath Islami Selangor 2025
Seterusnya
1 / 605
NASIONAL
Pesanan dari KKM: Jom Bersenam di Rumah!
Mari kita bersenam walaupun hanya di rumah!
Statistik Kes Jangkitan Covid-19 di Malaysia bertarikh 12 April 2020
Daripada 4,683 kes positif COVID-19 di Malaysia, 2,108 kes telah sembuh dengan kadar kesembuhan 45.01% iaitu antara yang tertinggi di dunia.
Statistik Jangkitan Covid-19 Dunia Mengikut Negara - 12 April 2020
Kadar peratusan kematian yang tertinggi adalah 12.8% bagi negara Itali. Kes COVID-19 di dunia telah mula menghampiri ke angka 2 juta.
Membina Norma Baru Pasca PKP - Pesanan dari Public Health Malaysia
Penjarakan sosial, menjaga kebersihan diri dan persekitaran adalah antara norma wajib yang perlu dipatuhi.
Pecahan Kes Covid-19 Mengikut Daerah dan Negeri bertarikh 12 April 2020, jam 12 tengah hari
Selangor masih mencatatkan negeri dengan kes teringgi, jadi marilah kita semua benar-benar mematuhi Perintah Kawalan Pergerakan.
Kes Kematian Baharu Akibat Covid-19 bertarikh 11 April 2020
Kes kematian baharu setakat 5 Petang, 11 April 2020 adalah seramai 3 orang. Ini menjadikan jumlah kes kematian setakat ini adalah seramai 73 orang.
1,995 Kes Covid-19 Sembuh. Tahniah dan Terima Kasih Petugas Perubatan KKM!
Jumlah keseluruhan telah sembuh dan discaj adalah 1,995 kes bersamaan dengan 44.04% dari jumlah keseluruhan kes positif.
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: S'gor polluters still face mandatory jail terms, fines of up to RM10mil if found guilty, says exco rep
Sinar Harian: iClean Selangor, ATDReC terima pengiktirafan
Menurutnya, pengiktirafan berganda itu menekankan impak besar aplikasi dalam merevolusikan pengurusan sisa dan penerimaan positif orang awam sekali gus menjadi bukti kecemerlangan serta kepercayaan pengguna.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: Faisal jalani latihan ringan minggu depan - Dr Johan
Ketua Pegawai Eksekutif Selangor FC, Dr Johan Kamal Hamidon berkata, pemain sayap itu sudah menjalani sesi berkenaan sejak beberapa hari lalu.
Astro Awani: Peningkatan sumbangan KDNK Selangor bukti keyakinan komuniti perniagaan terhadap kepimpinan kerajaan - Amirudin
Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari berkata berdasarkan kepada prestasi perkembangan KDNK negeri, ekonomi Selangor telah berkembang sebanyak RM103.9 bilion sejak tahun 2017, bersamaan dengan peningkatan sebanyak 25.59 peratus selepas pentadbirannya mengambil alih kepimpinan kerajaan negeri pada 2018.
Selangor Journal: Selangor aims to develop creative cities by 2030
The initiative is part of the Unesco Creative Cities Network (UCCN) programme introduced in 2004, which engages cities worldwide to promote collaboration and recognises creativity as a key strategic factor in sustainable urban development.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.