Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Titah Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor
19/6/2023
Menjunjung kasih atas titah Duli Yang Maha Mulia Sultan Selangor
RM 20 ribu kepada pihak SK Morib
19/6/2023
Pihak MBI Selangor telah menyalurkan RM 20 ribu kepada pihak SK Morib bagi tujuan membaik pulih
Kosmo: 1,000 pelajar B40 Selangor dibantu atasi kemiskinan haid
19/6/2023
“Kita akan tengok model ini dalam tempoh enam bulan. Kalau berjalan dengan ‘cantik’, tahun depan kita akan memperluaskan kepada RM200,000 sebab benda ini (tuala wanita) akan dilaksanakan dalam mesin layan diri." - MB
Berita Harian: 5,000 kakitangan kontrak Selangor diserap ke jawatan tetap
19/6/2023
"Saya ingat, mungkin ada salah faham bila kita batalkan pekeliling, ia jadi isu. Negeri lain tidak batal pekeliling, tidak laksanakan pun.
Kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor
15/6/2023
Kerajaan Negeri memasukkan kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor bagi membantu wanita daripada golongan berpendapatan rendah (B40) dengan peruntukan RM1 juta dan kini ditambah menjadi RM2 juta.
Sebelum
Seterusnya
156 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Pelan tindakan negeri pintar hingga 2030 sedia pelbagai manfaat buat rakyat
EXCO Pembudayaan Inovasi Dr Mohammad Fahmi Ngah berkata penelitian akhir itu dijangka selesai dalam tempoh dua hingga tiga bulan lagi.
Sinar Harian: Tiga PBT di Selangor sedia rumah perlindungan kucing, anjing
Exco Kerajaan Tempatan dan Pelancongan Selangor, Datuk Ng Suee Lim berkata, pelaksanaan rumah perlindungan menempatkan haiwan terbiar itu boleh dibuat dengan kerjasama badan bukan kerajaan (NGO) di setiap PBT terlibat.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: UIS berpotensi jadi universiti terbaik, lahir graduan cipta peluang kerja
“Kejayaan sesebuah universiti turut bergantung kepada keupayaan melahirkan graduan yang berinovasi dan kreatif untuk mencipta pekerjaan dan bukan semata-mata melahirkan graduan yang mencari pekerjaan,” katanya.
Sinar Harian: Selangor jadi tumpuan utama pelancong domestik
Sebelum ini, kerajaan negeri Selangor melalui Tourism Selangor memperkenal kempen 'Nak Bercuti, Pusing Selangor Dulu!' yang menawarkan pelbagai segmentasi pelancongan untuk menggamit pelancong.
Malay Mail: Supply of local rice sufficient, Selangor residents need not panic, says MB
He said the rice output capacity in Selangor is 138,903.13 tonnes annually from 18,061.53 hectares of paddy cultivation land by 6,871 paddy farmers.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.