Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Warga Petaling dijemput ke Jelajah Kita Selangor Aidilfitri
3/5/2023
Warga Petaling dijemput untuk menghadiri Jelajah Kita Selangor Aidilfitri pada Sabtu ini bermula jam 11 pagi di Tapak Pasar Malam Paya Jaras.
Pertemuan bersama tokoh ulama Tuan Guru Baba Ismail
3/5/2023
Pertemuan bersama tokoh ulama Tuan Guru Baba Ismail Sepanjang Al Fathoni berlangsung penuh mesra dalam bulan Syawal yang penuh berkah.
Seramai 2,800 kanak-kanak akan menerima inisiatif bantuan makanan berkhasiat
3/5/2023
Seramai 2,800 kanak-kanak akan menerima inisiatif bantuan makanan berkhasiat iaitu Anak Selangor Anak Sihat (ASAS) pada tahun ini.
Festival Turath Islami Selangor
2/5/2023
Festival Turath Islami Selangor yang julung-julung kali diadakan menampilkan tokoh akademik Islam dari Thailand, Indonesia dan Malaysia.
Jelajah Ehsan Rakyat pada 3 Mei
2/5/2023
Rujuk senarai lokasi Jelajah Ehsan Rakyat pada 3 Mei (Rabu) dari jam 10 pagi ke 1 tengah hari.
Sebelum
Seterusnya
174 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Upgrading of Federal Road FT3210 in Hulu Langat to benefit 52,000 users, says Nanta
Nanta also inspected locations frequently affected by flash floods along FT3210, particularly at the entrance to the Hulu Langat industrial area at Section 2.45 (Stor Gas Pusaka) and Section 5.45 (Bukit Nanding Petronas).
Selangor Kini: Pendapat, keperluan anak muda diambil kira dalam rancangan pembangunan - MB
Dato’ Menteri Besar berkata pendekatan itu untuk memahami kemahuan serta akal fikiran anak muda demi memastikan pembangunan negeri berjalan lancar, terutama dalam fasa pemulihan susulan krisis Covid-19.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: UIS berpotensi jadi universiti terbaik, lahir graduan cipta peluang kerja
“Kejayaan sesebuah universiti turut bergantung kepada keupayaan melahirkan graduan yang berinovasi dan kreatif untuk mencipta pekerjaan dan bukan semata-mata melahirkan graduan yang mencari pekerjaan,” katanya.
Sinar Harian: Selangor jadi tumpuan utama pelancong domestik
Sebelum ini, kerajaan negeri Selangor melalui Tourism Selangor memperkenal kempen 'Nak Bercuti, Pusing Selangor Dulu!' yang menawarkan pelbagai segmentasi pelancongan untuk menggamit pelancong.
Malay Mail: Supply of local rice sufficient, Selangor residents need not panic, says MB
He said the rice output capacity in Selangor is 138,903.13 tonnes annually from 18,061.53 hectares of paddy cultivation land by 6,871 paddy farmers.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.