Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Di Rawang semalam
2/8/2023
Di Rawang semalam saya berkongsi tawaran subsidi haji sebanyak RM2,000
Ramah mesra Kampung Nakhoda semalam
2/8/2023
Minum petang dan beramah mesra dengan penduduk Kampung Nakhoda semalam
Serahan pemilikan individu Taman Putra Perdana (PLOT J)
2/8/2023
Saya menyerahkan 601 pemilikan individu Taman Putra Perdana (PLOT J), di daerah Sepang
Tawaran Kita Selangor : 5 Tekad Untuk 5 Tahun Selangor
1/8/2023
Layari www.kitaselangor.com.my untuk melihat 5 Tekad Perpaduan Selangor yang kami tawarkan.
ZIarah rumah di Pangsapuri Kenanga
1/8/2023
Menziarahi beberapa buah rumah di Pangsapuri Kenanga Ahad lalu benar-benar menginsafi saya.
Sebelum
Seterusnya
135 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Jajaran pengangkutan awam jadi fokus pentadbiran Lembah Klang Jaya
Menurutnya, minggu ini Selangor menyaksikan pengiktirafan bandar raya keempat daripada 12 pihak berkuasa tempatan (PBT) di Selangor setelah penaiktarafan Majlis Bandaraya DiRaja Klang.
Berita Harian: Kerajaan Selangor berusaha penuhi hasrat Sultan Sharafuddin
Semalam BH melaporkan, Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah, menitahkan agar separuh daripada Ahli Majlis dalam Majlis Bandaraya Diraja Klang (MBDK) terdiri dalam kalangan golongan profesional.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Selangor laksana pemutihan rumah kebajikan tak berdaftar
"Jadi mana-mana rumah yang masih lagi belum didaftarkan, menepati akta tersebut kita masih dalam proses untuk pemutihan dan ini sebenarnya penting dan kritikal untuk mereka memenuhi syarat dari segi keselamatan dan juga dan kesejahteraan ahli atau penghuni di rumah kebajikan," katanya.
Malay Mail: KL and Petaling, Hulu Langat districts to face two-day water disruption from Oct 10 - Air Selangor
Air Selangor said it will distribute water supply to consumers in stages after the works are completed and when the system has stabilised.
Selangor Kini: Selangor miliki banyak kekuatan jadi pintu masuk Asia Tenggara - MB
Beliau turut menyaksikan pertukaran memorandum persefahaman (MoU) antara universiti itu dengan Universiti Selangor bagi meneroka kerjasama pendidikan, penyelidikan dan pembangunan modal insan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.