Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Tunaikan zakat fitrah
13/3/2024
Selain berpuasa, kewajipan menunaikan zakat fitrah di bulan Ramadan jangan dilupakan.
DOA MEMOHON PETUNJUK DAN KETEGUHAN HATI DARI ALLAH SWT
13/3/2024
Hari ini kita akan belajar sepotong ayat al-Quran iaitu ayat 8 dalam surah Ali ‘Imran sebagai sebuah doa yang kita boleh amalkan dalam kehidupan seharian.
Sinar Harian: Skim Smart Sewa: Shah Alam antara lokasi tumpuan, permintaan tinggi
11/3/2024
Sebanyak 28 unit RSKU jenis B dibeli Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor (LPHS) membabitkan peruntukan RM2.8 juta untuk program Skim Smart Sewa.
Hari pertama sesi persekolahan baharu di SK Bandar Bukit Mahkota.
11/3/2024
Pagi ini saya berkesempatan meninjau hari pertama sesi persekolahan baharu di SK Bandar Bukit Mahkota.
Salam Ramadan Al Mubarak
11/3/2024
Salam Ramadan Al Mubarak kepada seluruh umat Islam khususnya di Selangor.
Sebelum
Seterusnya
37 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Malay Mail: At opening ceremony, Agong calls Menara Merdeka 118 a tower of success in navigating independence
His Majesty also expressed confidence that PNB, as a major national investment institution, will continue to advance in efforts to strengthen the country’s economy.
Selangor Kini: Usahawan muda PKNS raih pendapatan lebih RM2.48 juta tahun lalu
“PKNS percaya budaya keusahawanan ini merangkumi nilai dan aspek yang dapat membentuk keperibadian positif seterusnya tidak gentar berdepan dengan cabaran pada masa hadapan,” kata Suhaimi Kasdon.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
NST: Ampang/Sri Petaling line service to resume Feb 2024
"However, the extension of this time is necessary as, apart from the initial damage to viaduct 163, several other damages have been detected in nearby viaduct structures, namely viaducts 164 and 165, which require comprehensive repairs.
Selangor Journal: Selangor ready to explore sectors outlined in RS-1 with Indonesia - MB
“Despite competing with each other, I emphasise that now is the best time, and there is a need for countries and companies in Southeast Asia to work together to ensure this is the Southeast Asian Century.
Sinar Harian: Raja Muda Selangor berkenan lancar kad MyRadha'ah
Ia merupakan perkhidmatan pertama diperkenalkan di negara ini oleh Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) dan menjadi rujukan pelbagai agensi mengenai perkhidmatan pendaftaran dan pengenalan anak serta ibu susuan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.