Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Astro Awani: 202 hektar sawah di Selangor akan 'tiru' kaedah penanaman di Sekinchan - Exco
29/1/2024
Berdasarkan data Perangkaan Agromakanan 2018 Kementerian Pertanian dan Industri Asas Tani, Sekinchan mempelopori hasil padi tertinggi dalam negara apabila merekodkan 12 tan setiap hektar berbanding negeri lain sekitar empat tan.
Menerima khabar duka Ustaz Ismail Bin Haji Zakaria
23/1/2024
Menerima khabar duka Ustaz Ismail Bin Haji Zakaria (Ayah kepada YB Datuk Haji Rizam Bin Haji Ismail) telah meninggal dunia.
Seven roads in the Batu Caves area in Selangor will be closed
23/1/2024
Seven roads in the Batu Caves area in Selangor will be closed to reduce traffic congestion
Bersama Datuk Seri Panglima Hj Hajiji Haji Noor, Ketua Menteri Sabah
23/1/2024
Alhamdulillah pagi ini saya telah melakukan pertemuan rasmi bersama Datuk Seri Panglima Hj Hajiji Haji Noor, Ketua Menteri Sabah, di Kota Kinabalu.
Malay Mail: Selangor Digital School aims to nurture 600 digital talents in 2024
23/1/2024
Sidec said the Universiti Selangor students had completed intensive training in data analytics and machine learning, arming themselves with highly sought-after skills in today’s digital economy.
Sebelum
Seterusnya
56 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Rumah keluarga Sidek bakal dijadikan rumah warisan
Ujarnya, kerajaan negeri pada dasarnya bersetuju menjadikan rumah keluarga Allahyarham Datuk Mohd Sidek di Kanchong Darat, Banting untuk dijadikan sebagai rumah warisan kebangsaan.
Selangor Kini: Negeri belanja RM275,000 salur bakul makanan, alatan nelayan di lima daerah
EXCO Pertanian Ir Izham Hashim menyerahkan bantuan berkenaan kepada persatuan nelayan kawasan Sepang, Kuala Selangor, Kuala Langat, Klang dan Sungai Besar di Jeti Nelayan Sungai Sireh di sini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
The Sun Daily: MOTAC D’Desa @ Selangor Festival expected to boost local tourism sector
“Sabak Bernam and nearby districts such as Kuala Selangor and Hilir Perak are important tourism destinations in Malaysia,” he said at the launch of the MOTAC D’Desa @ Selangor Festival at Dataran Dewan Seri Nakhoda, Sabak Bernam last night.
Sinar Harian: Selangor tidak berhasrat kutip caj lawatan bangunan warisan
"Kerajaan negeri memandang serius bangunan warisan kerana kita tidak mahu ia pupus jika tidak mengambil langkah-langkah untuk mewartakan bangunan tersebut," katanya.
Berita Harian: Elaun pegawai masjid, surau di Selangor dinaikkan
Dalam pada itu, Amirudin turut mengumumkan insentif pertanian Kita Selangor sebagai langkah membantu komuniti petani dan pesawah serta memberi insentif supaya kadar pengeluaran pertanian dapat ditingkatkan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.