Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Putar belit dan fitnah
24/7/2023
Mutakhir ini, terlalu banyak putar belit dan fitnah yang ditabur oleh golongan pemecah belah yang terlalu asyik bermain politik dan timbulkan ketidakstabilan.
Malam Pengumuman Calon KEADILAN
23/7/2023
Alhamdulillah. Malam tadi bersama ribuan rakan-rakan di Shah Alam bagi Malam Pengumuman Calon KEADILAN.
Al-Fatihah kepada Allahyarham Datuk Seri Salahuddin Ayub
23/7/2023
Takziah saya ucapkan kepada keluarga Allahyarham Datuk Seri Salahuddin Ayub.
Program Potensi Hari Kanak-Kanak KEMAS Daerah Gombak
23/7/2023
Sebagai satu-satunya Menteri Besar di Malaysia yang memegang portfolio pendidikan, masa depan anak-anak di Selangor sentiasa menjadi keutamaan saya.
Bersama 5,000 penghantar p-hailing
23/7/2023
Semalam lebih 5,000 penghantar p-hailing di Selangor hadir pada program Temu Anwar Selangor X Belia p-hailing 2023 di Laman Majlis Perbandaran Petaling Jaya (MBPJ), Petaling Jaya.
Sebelum
Seterusnya
143 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
The Sun Daily: EC meeting on April 4 to set dates for Kuala Kubu Baharu by-election
EC secretary Datuk Ikmalrudin Ishak said EC had received official notification from Selangor State Assembly Speaker Lau Weng San regarding the casual vacancy in Kuala Kubu Baharu.
Berita Harian: Yayasan Selangor sumbang peruntukan pendidikan RM990,000
Ia membabitkan 55 pelajar di beberapa Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) yang terpilih menerusi Program Budi Yayasan Selangor, dan tujuh murid di Kolej Yayasan Saad Melaka (KYSM).
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Improvement work at Sungai Langat LRA won't affect water supply restoration, says Air Selangor
In another development, Air Selangor also announced that the water supply has been restored to 24.5 per cent of the affected areas as of 7 pm today following the temporary shutdown of four LRAs due to odour pollution in Sungai Selangor.
Selangor Kini: Selangor, Universiti Al-Azhar bincang kerjasama pendidikan, hasrat hantar imam jalani kursus khas
“Selain itu, perbincangan tentang potensi kerjasama pendidikan turut melihat keperluan menyediakan kelas persediaan di Malaysia sebelum mahasiswa melanjutkan pelajaran ke Universiti al-Azhar." - MB
Astro Awani: Van DRT gantikan bas Smart Selangor untuk laluan sempit, berkepadatan tinggi
Exco Pelaburan, Perdagangan dan Mobiliti negeri Ng Sze Han berkata sistem Van DRT mengutamakan angkutan penumpang bagi tujuan meningkatkan penggunaan pengangkutan awam yang utama seperti rel dan bas.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.