Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Demi kesejahteraan rakyat dan Negeri Selangor
16/1/2023
Beberapa keputusan dan ketetapan telah diambil oleh Kerajaan Negeri bagi kesejahteraan rakyat dan Negeri Selangor.
Merasmikan Perpustakaan Mini Masjid Jamiatus Solahiah, Kg Sungai Tua Baharu
16/1/2023
Merasmikan Perpustakaan Mini Masjid Jamiatus Solahiah, Kg Sungai Tua Baharu di Gombak. Alhamdulillah inisiatif perpustakaan mini ini diwujudkan bagi memupuk semangat membaca di kalangan komuniti serta menyemarak peranan masjid sbg pusat ilmu.
Amanat dan pesanan buat teman seperjuangan
16/1/2023
Menyampaikan amanat dan pesanan buat teman seperjuangan di Konvensyen Pilihanraya KEADILAN Selangor 2023. Muafakat dan gerak kerja perlu bermula demi manfaat rakyat.
Selangor Kini: Penduduk gembira dapat baucar RM200, tampung perbelanjaan sambut Tahun Baharu Cina
16/1/2023
Bagi suri rumah Tan Kim Moy, 58, yang pertama kali menerima baucar berkenaan pula sangat teruja untuk membeli-belah barangan keperluan perayaan.
Astro Awani: Selangor tubuh Pusat Prasekolah ANIS, bantu pembelajaran anak istimewa
13/1/2023
Jelasnya lagi pengoperasian pusat berkenaan sejak 22 Nov 2022 itu dilihat sebagai penanda aras kepada pengusaha tadika khususnya di Selangor dalam menyediakan fasiliti pendidikan bagi murid berkeperluan khas.
Sebelum
Seterusnya
229 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: PKNS laksana projek peremajaan Shah Alam, lonjak jadi segi tiga emas
Ketua pegawai eksekutif Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) berkata projek yang turut diisi elemen budaya dan sejarah juga akan dilengkapi dengan teknologi hijau seiring matlamat pembangunan mampan.
Astro Awani: Malaysia sasar 100,000 tan metrik daging tempatan menjelang 2030 - Mohamad Sabu
"Bekalan daging ketika ini sekitar kira-kira 20 peratus bersamaan 47,000 tan metrik," katanya kepada pemberita selepas mengadakan lawatan kerja rasmi dan merasmikan HL Agro Farm KB Sdn Bhd di Kampung Sri Kemunting, Gunong, di sini hari ini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Selangor perlu ada kerangka sektor penjagaan tersendiri
Sehubungan itu, Amirudin berharap simposium yang diadakan pada hari ini dapat memperoleh pelbagai input daripada pelbagai pihak bagi mewujudkan kerangka berkenaan.
Selangor Journal: No party marginalised from development, receiving welfare - MB
Dato’ Seri Amirudin Shari also hopes that the people will not easily fall for the incitement of irresponsible parties who want to cause disputes and divisions.
Harian Metro: Air Selangor bantu pelajar B40 akses pendidikan digital
Inisiatif ini lanjutan daripada usaha 'Memperkasakan Pembelajaran Dalam Talian' yang diperkenalkan pada 2020 bagi membantu anak-anak golongan berpendapatan B40 meneruskan pembelajaran mereka dalam situasi pandemik Covid-19.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.