Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Pssukan penjawat awam yang sentiasa proaktif
13/6/2023
Negeri Selangor bertuah kerana memiliki pasukan penjawat awam yang sentiasa proaktif dan senada dalam visi membangunkan negeri ini.
Jelajah Ehsan Rakyat (JER) - 14 Jun
13/6/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah berbanding pasaran sempena Jelajah Ehsan Rakyat (JER).
Selangor Mega Job Fair
13/6/2023
Selangor Mega Job Fair pada Sabtu dan Ahad ini bakal menawarkan 10,000 peluang pekerjaan daripada 120 majikan.
Majlis Amanat Khas YAB Dato' Seri Anwar Bin Ibrahim
12/6/2023
Majlis Amanat Khas YAB Dato' Seri Anwar Bin Ibrahim, Perdana Menteri kepada Penjawat Awam Negeri Selangor di Dewan Jubli Perak, Sultan Abdul Aziz Shah
Amanat khas kepada seluruh anggota pentadbiran dan penjawat awam Negeri Selangor.
12/6/2023
Terima kasih YAB Dato’ Seri Anwar Ibrahim , Perdana Menteri Malaysia atas amanat khas kepada seluruh anggota pentadbiran dan penjawat awam Negeri Selangor.
Sebelum
Seterusnya
158 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Invest Selangor sasar potensi transaksi RM1.3 bilion daripada SAS 2024
Menurut Ng, SAS sebelum ini menghimpunkan 109 syarikat asing dan tempatan sebagai pempamer, 49 pameran pesawat dan penyertaan dari negara seperti Amerika Syarikat, Denmark, Perancis dan Singapura.
Sinar Harian: Suasana masjid, surau perlu terus aman dan berkecuali - Sultan Selangor
Sultan Sharafuddin bertitah demikian pada upacara perasmian pembukaan mesyuarat penggal kedua Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor ke-15 di Bangunan DUN di sini pada Selasa.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Kosmo: Selangor perlu ada kerangka sektor penjagaan tersendiri
Sehubungan itu, Amirudin berharap simposium yang diadakan pada hari ini dapat memperoleh pelbagai input daripada pelbagai pihak bagi mewujudkan kerangka berkenaan.
Selangor Journal: No party marginalised from development, receiving welfare - MB
Dato’ Seri Amirudin Shari also hopes that the people will not easily fall for the incitement of irresponsible parties who want to cause disputes and divisions.
Harian Metro: Air Selangor bantu pelajar B40 akses pendidikan digital
Inisiatif ini lanjutan daripada usaha 'Memperkasakan Pembelajaran Dalam Talian' yang diperkenalkan pada 2020 bagi membantu anak-anak golongan berpendapatan B40 meneruskan pembelajaran mereka dalam situasi pandemik Covid-19.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.