Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
4,253 Indian community entrepreneurs benefits from Yayasan Hijrah Selangor
29/3/2023
About 4,253 Indian community entrepreneurs in Selangor have benefited from Yayasan Hijrah Selangor’s various loan financing schemes.
Majlis Bacaan Yasin Dan Tahlil sempena Hari Hol
28/3/2023
Majlis Bacaan Yasin Dan Tahlil sempena Hari Hol Almarhum Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah di Istana Alam Shah, Klang.
BERNAMA: PKNS donates food baskets to 50 asnaf
28/3/2023
The food baskets each worth RM150 contain, among others, rice, sugar, cooking oil, cooking spices and biscuits.
30 Hari 30 Ayat - Hari ke-6
28/3/2023
Dalam episod ke-6 kita akan menghurai maksud Surah An-Nisa’ ayat 58 yang menyentuh berkenaan amanah dan tanggungjawab.
903 pesakit tuberculosis (tibi) di Selangor terima bantuan RM800
28/3/2023
Insentif ini diberi secara berperingkat sepanjang rawatan bagi meringankan beban kos yang ditanggung pesakit.
Sebelum
Seterusnya
190 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik #TakNakBazir di Tapak Penjaja Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung.
Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor
Usai solat Zohor, saya meneruskan program Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor sepertimana yang telah saya laksanakan di Daerah Sabak Bernam sebelum ini.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Konvoi bantuan ke Gaza diserang, Malaysia kecam tindakan Israel
Kementerian Luar Malaysia (Wisma Putra) dalam satu kenyataan pada Khamis berkata rejim Israel mesti bertanggungjawab sepenuhnya atas kegagalan memastikan laluan selamat untuk konvoi bantuan kemanusiaan itu.
My Metro: Masjid, surau, sekolah bawah kawal selia Jais tidak boleh dijadikan tempat berpolitik
Pengarahnya, Datuk Mohd Shahzihan Ahmad berkata masjid, surau dan sekolah di bawah kawal selia Jais tidak dibenarkan dijadikan tempat berpolitik atau propaganda politik kepartian.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor considers creating care economy sector framework, says MB
“The birth rate in the state is reducing, with an average of 1.9 in 2018 following concerns (among couples) towards the high cost of care. At the same time, the life expectancy of residents in Selangor is high, two and a half years longer than the national life expectancy,” he said
Sinar Harian: SELBIZ 2023 jana jualan RM2.27 juta
Menurut Azilah, pada tahun ini juga menyaksikan peningkatan jumlah penglibatan usahawan seramai 200 orang yang mempromosikan produk mereka di 200 reruai jualan berbanding tahun lalu hanya 149 usahawan yang mengambil bahagian.
Berita Harian: Selangor, Pulau Pinang paling tinggi guna kaedah tanpa tunai
Kadar penembusan pembayaran digital sektor awam di Selangor dan Pulau Pinang mencatatkan pencapaian memberangsangkan apabila mencecah 90 peratus setakat ini, menurut Payments Network Malaysia Sdn Bhd (PayNet).
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.