Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
21/12/2023
Alhamdulillah, dengan penuh rasa syukur, saya menerima Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
Landslide area which occured last Saturday in Puchong
20/12/2023
About 375 iron-cored sheet piles will be placed at the landslide area which occured last Saturday in Puchong, Selangor.
Bertemu para pelajar yang bakal menghadapi SPM
20/12/2023
Bertemu para pelajar yang bakal menghadapi SPM tidak lama lagi mengingatkan saya kepada anak sulung saya Amirul Haziq, terutama apabila sahabat beliau bertanyakan khabar beliau.
Astro Awani: Tabungan negara meningkat kepada RM402.6 bilion - DOSM
20/12/2023
Menurut Uzir, ekonomi Malaysia adalah pemberi pinjaman bersih kepada sektor luaran dengan RM59.7 bilion atau 3.9 peratus daripada Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) pada 2021.
Selangor Kini: Jualan murah ayam, daging, ikan di tujuh cawangan Segi Fresh minggu ini
20/12/2023
Terbaru, PKPS menerima Anugerah Pengurusan Berkualiti 2023 peringkat antarabangsa berikutan kejayaan cemerlang termasuk pengendalian program JER.
Sebelum
Seterusnya
68 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Masjid, surau Selangor perlu sediakan penyata kewangan tahunan beraudit
Justeru, Sultan Sharafuddin berharap MAIS dan JAIS dapat melaksanakan program latihan yang intensif dan berterusan dengan menerapkan kaedah latihan yang bersesuaian dengan latar belakang pentadbir agar garis panduan itu dapat difahami mereka.
Selangor Kini: Negeri pergiat kempen kesedaran, cegah keganasan terhadap wanita
“Kita turut mengadakan lawatan ke rumah perlindungan Baitul Rahmah. Kemuncak program ini kan disambut pada Ahad ini Universiti Teknologi MARA (UiTM) dan mahu program ini berterusan pada masa depan,” kata Anfaal Saari.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor's revenue collection expected to rise by RM100m starting next year, says MB
He said that so far, land revenue sources such as land tax, premiums, land and mineral permits as well as land-related service fees account for as much as 80 per cent of the state's overall revenue.
Sinar Harian: Selangor perluas lampu solar elak kes kecurian kabel
Izham berkata, faktor kecurian kabel menyebabkan kebanyakan lampu jalan tidak dapat dihidupkan hingga mengundang rungutan daripada penduduk dan pengguna jalan raya.
Berita Harian: Kutipan hasil Selangor dijangka bertambah RM100 juta dengan pengenalan tiga langkah baharu
Amirudin berkata, sehingga kini sumber hasil tanah di negeri ini seperti cukai tanah, premium, permit tanah dan galian dan bayaran berkaitan tanah menyumbang sebanyak 80 peratus daripada hasil keseluruhan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.