Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Persidangan Dewan Negeri Selangor 24 November 2023 | Sesi Pagi
24/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 24 November 2023 - Sesi Pagi
Kompleks Sukan Shah Alam (KSSA)
23/11/2023
Saya menjawab dan menghuraikan isu berkaitan Kompleks Sukan Shah Alam (KSSA) dalam sidang Dewan Negeri Selangor.
Majlis Pelancaran Yayasan Perpustakaan Raja Tun Uda
23/11/2023
Menjunjung kasih DYMM Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah Alhaj bersama DYTM Raja Muda Selangor berangkat ke Majlis Pelancaran Yayasan Perpustakaan Raja Tun Uda.
(Langsung) Persidangan Dewan Negeri Selangor 23 November 2023 | Sesi Petang
23/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 23 November 2023 - Sesi Petang
Hasil padi di Sekinchan
23/11/2023
Hasil padi di Sekinchan merupakan yang tertinggi dalam negara.
Sebelum
Seterusnya
82 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: PPAS sedia perkhidmatan ‘buggy’ mudahkan pengunjung pesta buku negeri
Pengarahnya Datin Paduka Mastura Muhamad berkata kemudahan itu disediakan sepanjang berlangsungnya pesta buku bagi kemudahan pengunjung selain menyelesaikan masalah pengangkutan.
Sinar Harian: Pengecualian visa: Selangor dapat manfaat
Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Amirudin Shari berkata, kebenaran itu akan memberi peluang kepada pelabur-pelabur luar untuk turut menyertai kerancakan aktiviti ekonomi di Malaysia.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Utusan Malaysia: Hasil tanah Selangor sumbang RM1.9 bilion kepada negeri
Menurutnya, sebanyak 16 cadangan dikemukakan oleh pegawai kewangan negeri dalam pemukiman kerajaan negeri pada 2021 untuk memastikan pentadbiran mempunyai kewangan dan hasil mencukupi.
Berita Harian: Selangor kaji beri bantuan anak lahir luar negeri
Ketika menjawab soalan Mohd Rafiq Mohd Abdullah (PN-Kuang), Amirudin berkata bantuan dan sumbangan sememangnya tertumpu kepada anak-anak yang lahir di negeri ini namun tetap membantu keluarga yang bermastautin lama.
Selangor Journal: Selangor to contribute up to 1.5 GW renewable energy by 2025
He also noted that Selangor, through its subsidiary Worldwide Holdings Bhd, is involved in 10 pilot projects worth RM10 billion, many of which are focused on green technology.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.