Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Tarif air di Lembah Klang
4/7/2023
Merujuk kepada beberapa laporan berita berkenaan kenaikan tarif air di Lembah Klang.
Selangor Kini: Selangor tekad terus teroka industri halal, galak pengusaha dapatkan sijil
3/7/2023
Arus Merah Kuning
28/6/2023
Arus Merah Kuning menyemarak semangat perpaduan dan keharmonian di kalangan rakyat Negeri Selangor yang inginkan kestabilan dan kemakmuran berterusan.
Kejayaan Selangor adalah bukti
28/6/2023
Kejayaan Selangor adalah bukti kerja kuat dan bersungguh sungguh pentadbiran yang dikemudi Pakatan Harapan.
Sumbangan ekonomi 25.5% pada tahun 2022
28/6/2023
Alhamdulillah Selangor mencatat sejarah dengan sumbangan ekonomi negeri kepada KDNK negara sebanyak 25.5% pada tahun 2022
Sebelum
Seterusnya
151 / 615
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik #TakNakBazir di Tapak Penjaja Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung.
Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor
Usai solat Zohor, saya meneruskan program Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor sepertimana yang telah saya laksanakan di Daerah Sabak Bernam sebelum ini.
11 Ramadan 1446H, seluruh Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri berada di Hulu Selangor
11 Ramadan 1446H, seluruh Ahli Majlis Mesyuarat Kerajaan Negeri berada di Hulu Selangor dari pagi hingga malam nanti untuk beberapa program sekitar Hulu Selangor.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor negeri pertama anjur Setahun Bersama Kerajaan Madani
Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata, selepas Selangor, penganjuran program akan diteruskan di negeri-negeri lain dengan kos lebih rendah selain turut mendapatkan bantuan daripada pihak kerajaan negeri.
Berita Harian: Kutipan hasil Selangor cecah RM2.571 bilion
Dalam pembentangan Belanjawan Selangor 2024 pada November lalu, beliau berkata, Selangor berhasrat mewujudkan pentadbiran Lembah Klang Raya meliputi empat bandar raya, iaitu Petaling Jaya, Subang Jaya, Shah Alam dan Klang.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Journal: Selangor aims stronger GDP growth, compete with major regional cities by 2025 - MB
However, the Menteri Besar reminded the participants to pay off their outstanding loans, emphasising that the funds would be redistributed to other eligible entrepreneurs.
Malay Mail: Madani govt’s focus on reviving the economy, creating better quality of life for the people, says finance minister II
“This includes efforts made by the government such as bringing in foreign direct investment through various programmes and missions,” he said in his first press conference since being appointed to the Cabinet on December 12, 2023, here today.
Selangor Kini: Negeri selesai tuntutan skim insurans hampir RM1 juta babit 91 penerima
“Bagi mereka yang telah tamat polisi konvensional, mereka masih boleh melakukan pendaftaran menerusi skim INSAN Takaful. Tiada masalah,” katanya kepada Selangorkini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.