Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
RM 20 ribu kepada pihak SK Morib
19/6/2023
Pihak MBI Selangor telah menyalurkan RM 20 ribu kepada pihak SK Morib bagi tujuan membaik pulih
Kosmo: 1,000 pelajar B40 Selangor dibantu atasi kemiskinan haid
19/6/2023
“Kita akan tengok model ini dalam tempoh enam bulan. Kalau berjalan dengan ‘cantik’, tahun depan kita akan memperluaskan kepada RM200,000 sebab benda ini (tuala wanita) akan dilaksanakan dalam mesin layan diri." - MB
Berita Harian: 5,000 kakitangan kontrak Selangor diserap ke jawatan tetap
19/6/2023
"Saya ingat, mungkin ada salah faham bila kita batalkan pekeliling, ia jadi isu. Negeri lain tidak batal pekeliling, tidak laksanakan pun.
Kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor
15/6/2023
Kerajaan Negeri memasukkan kes syariah dalam senarai Dana Bantuan Guaman Selangor bagi membantu wanita daripada golongan berpendapatan rendah (B40) dengan peruntukan RM1 juta dan kini ditambah menjadi RM2 juta.
Projek penterjemahan karya Ihya’ Ulumuddin
15/6/2023
Projek penterjemahan karya Ihya’ Ulumuddin kepada Bahasa Melayu ini adalah projek pertama seumpamanya di Malaysia.
Sebelum
Seterusnya
156 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
The Sun Daily: Local Selangor in strategic tie-up with Taiwan cities on smart state goal
On this strategic direction, Ng highlighted Selangor’s role as a key player in attracting foreign investment to Malaysia, reflecting the necessity to prepare the state’s workforce with skills that align with the latest global trends in industry and AI.
Berita Harian: 'Mimpi jadi realiti' buat Selangor FC
Presiden Kelab Penyokong Anak Selangor (ASFC), Mohd Faizal Wahid mengakui mereka bagaikan kehilangan kata-kata apatah lagi mereka turut menjadi saksi kemenangan SFC ke atas KDA FC di Stadium Darul Aman.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Selangor jamin JER kekal harga barang bagi bantu rakyat
Malah menurutnya, perbelanjaan rakyat juga dijangka meningkat dalam membuat persediaan khususnya yang beragama Islam dalam menyambut kedatangan Ramadan dan Syawal.
Berita Harian: Selangor bawa 1,138 atlet ke SUKMA
Beliau menjawab pertanyaan Abbas Salimmi Che Adzmi@Azmi (PH-Seri Serdang) berhubung persediaan kontinjen Selangor bagi menghadapi SUKMA pada Ogos nanti.
Harian Metro: PKNS masih untung - Amirudin
Menurutnya, PKNS juga tidak menanggung hutang RM5.7 bilion seperti didakwa sesetengah pihak dan masih memperoleh keuntungan daripada pendapatan utama operasinya.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.