Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Persidangan Dewan Negeri Selangor 16 November 2023 | Sesi Petang
17/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 16 November 2023 - Sesi Petang
Majlis Ilmu Selangor Madani menampilkan Syeikh Dr. Ali Muhyiddin Ali al-Qaradaghi
17/11/2023
Orang ramai dijemput hadir ke Dewan Megawati di Kediaman Rasmi Menteri Besar Selangor pada petang ini, 16 November 2023 (Khamis) jam 6.30 petang
Persidangan Dewan Negeri Selangor 16 November 2023 | Sesi Pagi
16/11/2023
Saksikan siaran langsung Mesyuarat Kedua Penggal Pertama Dewan Negeri Selangor Yang kelima Belas Tahun 2023 | 16 November 2023 - Sesi Pagi
Menjawab pertanyaan daripada YB Gombak Setia
16/11/2023
Saya menjawab pertanyaan daripada YB Gombak Setia berkenaan dengan jumlah 'committed capital daripada pihak swasta yang telah diperolehi oleh kerajaan
Meninjau PPS di Dengkil
15/11/2023
Meninjau PPS di Dengkil dan menyantuni para mangsa banjir.
Sebelum
Seterusnya
88 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: Sultan Selangor tegur pemimpin biadap ketika berkempen, dipercayai merujuk Sanusi
Baginda bertitah, keadaan yang berlaku itu menggambarkan terhakisnya rasa hormat segelintir ahli dan pemimpin politik terhadap institusi raja dan kesultanan Melayu yang menjadi payung kepada umat Islam, orang Melayu dan bangsa lain.
NST: Enough politics, Selangor needs to catch up with economic developments - Sultan Sharafuddin
Highlighting the occurrences of floods which had inconvenient the people, the sultan called for the implementation of short, medium and long term plans to resolve the problem.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Bursa Malaysia ditutup pada paras tertinggi dalam tempoh dua tahun
Beliau berkata pelancaran yang dipercepatkan itu mengurangkan kebimbangan terhadap kemungkinan kemajuan kecerdasan buatan (AI) dan kenderaan autonomi yang tidak berkembang.
Selangor Jorunal: MB meets Malaysian Ambassador to Germany, discuss drawing investments to Selangor
On Monday (April 22), the Selangor state government was Malaysia’s sole representative to attend Hannover Messe’s opening ceremony. It is Germany’s leading conference and exhibition of mechanical and electrical engineering technology in the world.
Selangor Kini: PPAS: 930,000 buku dipinjam pada 2023, tertinggi dalam tempoh 52 tahun
Program bertemakan ‘Baca dan Bahagia’ serta ‘Pembacaan Melestarikan Perpaduan’ bagi peringkat Selangor berlangsung di Perpustakaan Raja Tun Uda di sini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.