Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Hari ini Surah Al-Baqarah ayat 133
3/4/2023
Majlis Iftar di Gombak bersama para wakil agensi kerajaan
3/4/2023
Alhamdulillah syukur Majlis Iftar di Gombak bersama para wakil agensi kerajaan berjalan lancar.
17,579 kakitangan awam Selangor termasuk guru KAFA terus dibela
3/4/2023
Kebajikan seramai 17,579 kakitangan awam Selangor termasuk guru KAFA terus dibela menerusi Insentif Khas Aidilfitri Kita Selangor dengan sebanyak sebulan gaji atau minimum RM1,000.
Selangor Kini: PKNS peruntuk RM8,000 bantu 40 anak yatim beli baju raya
31/3/2023
Selain itu, seramai 30 kakitangan agensi tersebut juga menyantuni dan menyerahkan raga makanan kepada golongan gelandangan di sekitar Jalan Chow Kit dan Jalan Tunku Abdul Rahman pada 21 Mac.
Astro Awani: Tidak semua insiden pencemaran akibatkan gangguan bekalan air - Air Selangor
31/3/2023
Abas mengakui isu pencemaran air merupakan satu cabaran yang besar yang perlu dihadapi dan ditangani. Oleh yang demikian pemegang taruh diperingkat Kerajaan Persekutuan dan Negeri perlu memainkan peranan dan tanggungjawab masing-masing.
Sebelum
Seterusnya
188 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik
Merasmikan Bazar Ramadan Mampan 2025 dan Kempen Bebas Beg Plastik #TakNakBazir di Tapak Penjaja Taman Bunga Raya, Bukit Beruntung.
Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor
Usai solat Zohor, saya meneruskan program Ziarah Ramadan di sekitar Hulu Selangor sepertimana yang telah saya laksanakan di Daerah Sabak Bernam sebelum ini.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Seterusnya
DALAM BERITA
Berita Harian: Selangor tuan rumah Badminton Berpasukan Asia 2024
Perkara itu disahkan Setiausaha Agung Badminton Asia (BA), Datuk Kenny Goh Chee Keong yang berkata, kejohanan dwitahunan tersebut akan diadakan di lokasi sama seperti edisi 2022 iaitu di Pusat Konvensyen Setia City, Setia Alam, Selangor.
Selangor Kini: Pesta buku negeri terima sambutan luar biasa, dua hari dikunjungi lebih 80,000
“Begitu juga acara cabutan bertuah untuk sembilan pemenang setiap hari yang menjadi tarikan SIBF. Justeru saya menyeru orang ramai untuk buat pembelian minimum RM30 dan berpeluang menang hadiah wang tunai RM500,” katanya.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Freedom Flotilla to Gaza: Ketegasan Malaysia sekat kapal Israel wajar dicontohi
“Saya melihat tindakan dan usaha sebegini boleh dilakukan dan saya berharap dengan sekatan begini, ia juga mampu membawa perubahan yang diperlukan,” katanya ketika ditemui delegasi media Malaysia di Istanbul pada lewat Rabu.
Selangor Kini: Sempena Aidilfitri, rumah terbuka negeri di Bandar Kuala Kubu Bharu Sabtu ini
Duli Yang Teramat Mulia Raja Muda Selangor Tengku Amir Shah dijadual berangkat menghadiri acara tahunan itu selain Dato’ Menteri Besar Dato’ Seri Amirudin Shari, barisan EXCO dan seluruh pimpinan negeri.
Selangor Kini: MBI sumbang skuter elektrik, tingkat kawalan keselamatan KLIA, KLIA2
Dato’ Menteri Besar berkata skuter elektrik itu akan digunakan anggota keselamatan di terminal Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dan KLIA2 sekali gus mempertingkat kawalan keselamatan di pintu masuk negara.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.