Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
23/3/2025
Melawat Bazar Ramadan Kampung Laksamana.
Menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
23/3/2025
Di Gombak tadi, saya berkesempatan menunaikan kewajipan membayar zakat di Masjid An-Nur
Solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
23/3/2025
Alhamdulillah, menunaikan solat Asar berjemaah bersama kariah Masjid An-Nur di Kampung Wira Damai.
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
23/3/2025
Majlis Perasmian Gudang Makanan Selangor (GMS) di Pelabuhan Klang.
Melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
23/3/2025
Alhamdulillah, Kerajaan Negeri Selangor hari ini melancarkan Gudang Makanan Selangor (GMS) yang terletak di Pelabuhan Klang
Seterusnya
1 / 612
NASIONAL
Tahlil Perdana bagi memperingati 8 orang syuhada petugas MAPIM di Gaza yang telah syahid.
Mari bersama-sama menghadiri Tahlil Perdana bagi memperingati 8 orang syuhada petugas MAPIM di Gaza yang telah syahid.
Qiamulail Perdana Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah.
21 Ramadan 1446H
Qiamulail Perdana Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah
Qiamulail Perdana Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah pagi ini dimulakan dengan solat sunat tahajud serta alunan zikir
Surau Al Jannah, Taman Jasa Utama, Batu Caves
Surau Al Jannah, Taman Jasa Utama, Batu Caves untuk solat Isya’ dan solat sunat tarawih berjemaah
Kuliah Subuh
Kuliah Subuh
Maghrib berjemaah bersama kariah Surau Jabal Nur, Taman Sri Gombak.
Alhamdulillah diberi kesempatan sekali lagi tahun ini untuk berbuka puasa dan menunaikan solat Maghrib berjemaah bersama kariah Surau Jabal Nur, Taman Sri Gombak.
Episod 21, 30 Hari 30 Ayat
Surah Al-Waqi’ah: Ayat 12 – 26
Sebelum
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Jom sertai saringan kesihatan percuma di dua lokasi hujung minggu ini
“Anda digalak membuat pra pendaftaran menerusi aplikasi Langkah Masuk Dengan Selamat (SELangkah) kerana penilaian faktor risiko setiap individu melalui borang saringan awal di aplikasi tersebut."- EXCO
Selangor Journal: PKNS embarks on Shah Alam revitalisation project, boost local economy
Selangor State Development Corporation’s (PKNS) chief executive officer Datuk Mahmud Abbas said the project, incorporating cultural and historical elements, will also be equipped with green technology as part of its sustainable development goals.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Metro: Selangor meterai MoU dengan beberapa syarikat teknologi di Jerman
Hulu Selangor: Kerajaan Negeri Selangor menerusi beberapa anak syarikat termasuk Menteri Besar Selangor (Pemerbadanan) (MBI) telah memeterai memorandum persefahaman (MoU) dengan beberapa syarikat teknologi di Jerman untuk memajukan lagi negeri itu. Menteri Besar Datuk Seri Amirudin Shari berkata MoU itu, yang membabitkan syarikat teknologi seperti Siemens, KNX dan Mendix, ditandatangani ketika beliau bersama delegasi Malaysia melawat Jerman baru-baru ini bagi menyertai Hannover Messe iaitu forum dan pameran teknologi. "Ini semua memberikan peluang untuk meningkatkan sumber manusia dalam negeri kita di samping menambah pelaburan bernilai tinggi dan mampu membawa peluang pekerjaan kepada semua rakyat di Selangor," katanya. Beliau berkata demikian ketika berucap pada program Riuh Raya #KitaSelangor 2024 di sini malam ini. Amirudin juga berkata Selangor terbuka untuk menjadi 'rumah' dan 'payung' kepada semua rakyat Malaysia yang berhijrah ke negeri itu atas semangat kebersamaan serta perpaduan.
Sinar Harian: Sultan Selangor titah kerajaan negeri taja 36 jemaah haji
"Baginda turut mengingatkan jemaah agar terus mengekalkan disiplin diri semasa berada di Tanah Suci, serta menjaga nama baik Selangor dan Malaysia," tambah kenyataan itu.
Selangor Kini: MB: Peruntuk dana kebajikan lebih besar, penuhi keperluan semasa rakyat
Amirudin berkata program kebajikan negeri sentiasa ditambah baik termasuk menambah peruntukan beberapa program termasuk Bantuan Kehidupan Sejahtera Selangor (Bingkas), Skim Mesra Usia Emas (SMUE) dan Jom Shopping Perayaan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.