Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Selangor Kini: Jualan murah ayam, daging, ikan di tujuh cawangan Segi Fresh minggu ini
20/12/2023
Terbaru, PKPS menerima Anugerah Pengurusan Berkualiti 2023 peringkat antarabangsa berikutan kejayaan cemerlang termasuk pengendalian program JER.
Automation and industrial digitisation curriculum modules
19/12/2023
Collaboration with the Education Ministry’s Technical and Vocational Education and Training (TVET) Division
Majlis Kemahiran dan Pekerjaan Selangor
18/12/2023
Saya sembah maklum kepada DYMM Sultan Selangor mengenai rancangan Kerajaan Negeri menubuhkan Majlis Kemahiran dan Pekerjaan Selangor
Jelajah Ehsan Rahmah 19 Disember (Selasa)
18/12/2023
Warga Selangor berpeluang menikmati harga barangan makanan mentah dan asas pada harga lebih rendah
Kerjasama dengan syarikat industri teknologi tinggi
18/12/2023
Selangor akan memperkukuh kerjasama dengan syarikat industri teknologi tinggi tahun depan bagi melatih pelajar dalam bidang berkaitan
Sebelum
Seterusnya
69 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Hijrah peruntuk RM4.92 juta bimbing 949 individu berniaga
“Kita masih ada peruntukan untuk membiayai skim pinjaman ini, jadi pemohon yang tidak pernah menjalankan aktiviti perniagaan tetapi ingin belajar berniaga sendiri boleh mohon,” katanya.
The Star: PKNS eyes RM1bil in sales
“PKNS is targeting RM1bil this year, but due to the slow economy, we have only achieved RM600mil in sales thus far. Hopefully, the economy will improve next year and we will be able to launch the projects as planned,” - Md Kamarzan
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: 44 premis makanan diarah tutup di Selangor dalam tempoh empat bulan
Pengarah Kesihatan Selangor Dr Ummi Kalthom Shamsudin berkata, arahan penutupan diambil disebabkan adanya lipas, lalat dan tikus selain mendapat markah dimerit yang sangat rendah dalam penilaian operasi.
Sinar Harian: Selangor ambil langkah awal di kawasan tanah runtuh
Exco Infrastruktur dan Pertanian Selangor, Ir Izham Hashim berkata, penyelarasan awal dan tindakan segera di tempat kejadian telah diambil antaranya pemakluman awal pada persimpangan menghala ke lokasi kejadian.
Astro Awani: Proses pengambilan tanah projek ECRL di Selangor berjalan lancar - Loke
Loke yakin proses itu dapat diselesaikan mengikut jadual dengan kerjasama kerajaan negeri selain pengalaman syarikat kontraktor yang berjaya menyelesaikan proses pengambilan tanah di Kelantan, Terengganu dan Pahang sebelum ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.