Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
17,579 kakitangan awam Selangor termasuk guru KAFA terus dibela
3/4/2023
Kebajikan seramai 17,579 kakitangan awam Selangor termasuk guru KAFA terus dibela menerusi Insentif Khas Aidilfitri Kita Selangor dengan sebanyak sebulan gaji atau minimum RM1,000.
Selangor Kini: PKNS peruntuk RM8,000 bantu 40 anak yatim beli baju raya
31/3/2023
Selain itu, seramai 30 kakitangan agensi tersebut juga menyantuni dan menyerahkan raga makanan kepada golongan gelandangan di sekitar Jalan Chow Kit dan Jalan Tunku Abdul Rahman pada 21 Mac.
Astro Awani: Tidak semua insiden pencemaran akibatkan gangguan bekalan air - Air Selangor
31/3/2023
Abas mengakui isu pencemaran air merupakan satu cabaran yang besar yang perlu dihadapi dan ditangani. Oleh yang demikian pemegang taruh diperingkat Kerajaan Persekutuan dan Negeri perlu memainkan peranan dan tanggungjawab masing-masing.
Siaran langsung 'Rapat Rahmah Ramadan'
30/3/2023
Ikuti siaran langsung 'Rapat Rahmah Ramadan' bersama warga penjawat awam Selangor pada 31 Mac 2023 (Jumaat) menerusi platform:
Bilateral cooperation between the state and Japan
30/3/2023
Dato’ Seri Amirudin Shari received a courtesy call from The Nippon Foundation chairman Tan Sri Yohei Sasakawa, to discuss the potential bilateral cooperation between the state and Japan in various fields.
Sebelum
Seterusnya
188 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Harian Metro: Bertuah ibu di Selangor, dapat RM1,000
Mengulas lanjut, Anfaal berkata sebahagian besar ibu di negeri ini terpaksa memilih antara menjaga anak ataupun bekerja disebabkan kos penjagaan di pasaran adalah tinggi.
Selangor Journal: Sitham provides allocation to help disabled, youths expand businesses
“We will also help market Sitham entrepreneur products internationally to increase their income. We are targeting two types of products; textiles, and food and beverages using retort technology,” he said.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Berita Harian: Malaysia berpotensi jadi negara berpendapatan tinggi mulai 2027
Katanya, beliau juga telah menerima maklum balas positif berhubung prestasi ekonomi Malaysia yang kukuh semasa pertemuan dengan pelabur dan penganalisis, mereka menyatakan keyakinan mengenai pertumbuhan masa depan negara.
NST: Selangor has room for more data centres - Invest Selangor CEO
Malaysian Investment Development Authority (MIDA) CEO Sikh Shamsul Ibrahim Sikh Abdul Majid said conventional data centres require high usage of electricity and water.
Selangor Kini: PPAS, PBT kerjasama bawa BA.CA Basikal Buku ke program hari tanpa kenderaan
Ketua Bahagian Unit Korporatnya Zafrullah Aris berkata kerjasama itu sejajar dengan objektif program berkenaan yang ingin memberi akses bahan bacaan lebih mudah kepada rakyat.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.