Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Sinar Harian: Selangor sedia 700 PPS hadapi banjir
18/10/2022
Menurutnya, kerajaan negeri turut menyedia dan menghantar barangan keperluan asas di lokasi termasuk balai-balai penghulu.
Selangor Journal: Shopping vouchers help residents reduce Deepavali costs
17/10/2022
For this year, RM8 million has been allocated for Jom Shopping Raya for all festivals, of which RM3.34 million was reserved for Hari Raya Aidilfitri in May.
Malay Mail: Domestic Trade Ministry orders wholesaler in Selangor to explain handling charge on eggs
17/10/2022
Selangor KPDNHEP chief enforcement officer Mohd Khairi Jamaludin said inspections carried out by his officers at the premises at 10.30 am today found that the 60 sen handling charge was imposed on every Grade A and B tray.
Selangor Kini: Belanja RM9 juta perkasa institusi tahfiz, seimbang duniawi dan ukhrawi
17/10/2022
Beliau menjelaskan dengan nilai kesimbangan duniawi dan ukhrawi, ia dapat mengukuhkan pembangunan masyarakat supaya kehidupan generasi masa depan bukan generasi tempang.
MEMUPUK USAHAWAN WANITA SELANGOR
13/10/2022
Sebanyak 1,722 permohonan telah diluluskan sepanjang tahun ini dengan jumlah pembiayaan RM8.61 juta.
Sebelum
Seterusnya
291 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Seterusnya
DALAM BERITA
Astro Awani: Sultan Selangor berkenan rasmi masjid berusia 77 tahun, berbuka bersama rakyat
Turut hadir Exco Agama Islam dan Pembudayaan Inovasi negeri Dr Mohammad Fahmi Ngah, Pengerusi Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) Tan Sri Abdul Aziz Mohd Yusof dan Pengarah Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) Datuk Mohd Shahzihan Ahmad.
My Metro: PKNS nafi Kompleks PKNS Shah Alam akan dirobohkan
Menurut PKNS, projek peremajaan ini juga adalah seiring dengan usaha PKNS dalam membantu menjadikan Shah Alam sebagai bandar raya sifar karbon dengan bangunan yang dinaik taraf akan menggunakan sistem 'centralised chill water' selain sistem tenaga hijau.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: PKNS laksana projek peremajaan Shah Alam, lonjak jadi segi tiga emas
Ketua pegawai eksekutif Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) berkata projek yang turut diisi elemen budaya dan sejarah juga akan dilengkapi dengan teknologi hijau seiring matlamat pembangunan mampan.
Astro Awani: Malaysia sasar 100,000 tan metrik daging tempatan menjelang 2030 - Mohamad Sabu
"Bekalan daging ketika ini sekitar kira-kira 20 peratus bersamaan 47,000 tan metrik," katanya kepada pemberita selepas mengadakan lawatan kerja rasmi dan merasmikan HL Agro Farm KB Sdn Bhd di Kampung Sri Kemunting, Gunong, di sini hari ini.
Selangor Kini: Sidec: Lapan syarikat pemula sertai sidang niaga di Jepun, teroka pasaran luar
SIDEC dalam satu kenyataan hari ini memaklumkan lapan syarikat itu ialah VirtualTech Frontier, Ejen2U, Zucca, Imagine AI, Vimigo, Voice For Health, Pay Recon dan Eventsize
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.