Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berita Harian: Selangor keluar garis panduan perkhemahan
22/12/2022
Beliau berkata, ketika ini pihak berkuasa tempatan (PBT) tidak mempunyai syarat khusus bagi aktiviti tapak perkhemahan kerana itu kegiatan sampingan dijalankan oleh pemilik hotel atau pusat peranginan.
Selangor TV: Modal RM130, suri rumah ‘belanja sakan’ di jualan murah Selangor
22/12/2022
Jelasnya, dengan hanya bermodal RM130, beliau berpeluang membeli makanan asas seperti beras, telur, ayam, ikan dan minyak.
Selangor Kini: Infrasel tambah kanvas di kawasan cerun Batang Kali, baik pulih lencongan air
22/12/2022
“Infrasel juga membaik pulih lencongan aliran air di kawasan tanah runtuh,” katanya menerusi Twitter.
Maklumat Pusat Khidmat Rakyat untuk warga di Parlimen Gombak.
21/12/2022
Saya kongsikan maklumat Pusat Khidmat Rakyat untuk warga di Parlimen Gombak.
Selangor Kini: Anggota penyelamat tetap bersemangat kesan baki mangsa tanah runtuh
21/12/2022
“Mereka mungkin rasa sayang nak tinggalkan scene (tempat kejadian) sebab sudah bertungkus-lumus dari awal,” katanya kepada Bernama di Pos Kawasan Tempat Kejadian.
Sebelum
Seterusnya
240 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Kosmo: Selangor juara Liga Jelajah Juara e-Sukan Malaysia
Saingan ini telah disertai oleh pasukan-pasukan Mobile Lagend Bang Bang (MLBB) bawah dari 16 negeri selain wilayah persekutuan yang diadakan secara langsung di Majlis Sukan Negara (MSN), Bukit Jalil bermula dari 25 hingga semalam.
Selangor Journal: Be ready to overcome challenges, MPK told ahead of city status upgrade
Meanwhile, Noraini said MPK organised a focus group discussion on December 14 at the Premiere Hotel in Klang to dive deeper into its proposed Pedestrian and Cycling Master Plan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
NST: Selangor MB launches financing scheme for entrepreneurs
He said this collaboration was provided for entrepreneurs under the Plats Entrepreneur Development Training Programme (U-Plats).
Selangor Kini: Lebih 30,000 peniaga daftar PLATS, kembang niaga, perluas capaian pasaran
Ditemui media selepas majlis berkenaan, Amirudin berkata pentadbirannya melihat secara keseluruhan aspek pemerkasaan usahawan bagi memastikan mereka terus berdaya saing termasuk mendepani ekonomi digital.
Astro Awani: Selangor yakin capai negeri sifar miskin tegar Julai ini - Amirudin
"Daripada semakan yang dibuat, sebahagian daripada mereka hanya kekurangan RM17 daripada pendapatan bulanan untuk mereka keluar dari status miskin tegar, dan kelompok ini yang akan kita tumpu serta bantu," katanya kepada pemberita selepas melancarkan Skim PLATS Biaya di sini hari ini.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.