Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berkunjung ke rumah Ahli Dewan Negeri Sentosa
13/11/2023
Berkunjung ke rumah Ahli Dewan Negeri Sentosa, YB Gunarajah George.
Belanjawan Selangor 2024 selesai dibentangkan
12/11/2023
Alhamdulillah Belanjawan Selangor 2024 telah selesai dibentangkan Jumaat lalu.
Berkunjung ke rumah Datuk Seri M.Saravanan
12/11/2023
Berkunjung ke rumah sahabat saya yang juga merupakan Timbalan Presiden MIC dan Ahli Parlimen Tapah, Datuk Seri M.Saravanan
Selangor berjaya mengutip hasil RM2.405 bilion
12/11/2023
Setakat 9 November 2023, Selangor telah berjaya mengutip hasil sebanyak RM2.405 bilion iaitu melebihi sasaran RM2 bilion bersamaan 120 peratus.
Rekod penyumbangan tertinggi
12/11/2023
Selangor berjaya mencatatkan sejarah dengan rekod penyumbangan tertinggi oleh mana-mana negeri
Sebelum
Seterusnya
91 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Is Selangor the Next Tech Hub? Inside the Groundbreaking IC Design Park Initiative!
Our vision for Selangor has always been one of sustainable development and economic resilience. The IC Design Park is a testament to this vision. It is not about competing with other states, such as Penang, but about leveraging our unique strengths to broaden our economic activities. We aim to create a robust, diversified economy that can adapt to global changes and challenges.
I-City Selangor: Tarikan Luar Biasa Menanti Anda Tahun 2025!
Dalam usaha menjayakan Tahun Melawat Selangor 2025, I-City dijangka bakal menarik 5 juta pelancong, satu angka yang amat memberangsangkan dan menunjukkan potensi besar sektor pelancongan di negeri ini. Sebagai Menteri Besar Selangor, saya melihat pencapaian ini sebagai satu bukti keupayaan kita dalam merangka dan melaksanakan inisiatif yang strategik dan berimpak tinggi.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Dr Ani Ahmad wanita pertama dilantik Yang Dipertua MPAJ
Dr Ani memiliki Ijazah Kedoktoran Pembangunan Sumber Manusia, Universiti Putra Malaysia (UPM) pada 2015 selain mempunyai ijazah perancang bandar dari Universiti Malaya dan Diploma Pentadbiran Awam Institut Tadbiran Awam Negara (Intan).
Astro Awani: Kutipan hasil Selangor cecah 45 peratus setakat Mac
"Alhamdulillah atas kejayaan prestasi pungutan hasil kerajaan negeri sepanjang pentadbiran ini serta dalam tiga bulan pertama tahun ini, saya mengumumkan Insentif Khas Aidilfitri Kita Selangor 2023.
Selangor Kini: Selangor kemuka pelan tindakan lima tahun, perkasa peniaga kecil, penjaja
Beliau turut berkongsi kejayaan menubuhkan jawatankuasa khas pembangunan usahawan di peringkat pihak berkuasa tempatan (PBT) sepanjang memegang portfolio itu.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.