Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Berkempen buat Saudari Anfaal Saari
9/8/2023
Berkempen buat Saudari Anfaal Saari calon Pakatan Harapan di N15 Taman Templer.
100,000 peluang pekerjaan bergaji tinggi dalam masa 5 tahun.
9/8/2023
Antara soalan kritikal yang diajukan kepada saya dalam podcast Keluar Sekejap adalah bagaimana mewujudkan 100,000 peluang pekerjaan bergaji tinggi dalam masa 5 tahun.
Surat tuntutan telah disampaikan kepada YAB Dato’ Seri Muhammad Sanusi bin Md Nor
9/8/2023
Hari ini satu surat tuntutan telah disampaikan menerusi peguam saya kepada YAB Dato’ Seri Muhammad Sanusi bin Md Nor atas fitnah yang disampaikan beliau.
Bersama para pengundi Sekinchan, Sungai Besar dan Gombak Setia
9/8/2023
Saya kongsi pengalaman dihujani fitnah-fitnah Perikatan Nasional (PN) semasa pilihanraya umum lalu namun sampai sekarang senyap sehingga ada yang minta maaf.
Malam ini berkempen di Sekinchan.
8/8/2023
Sdr Ng Suee Lim adalah calon terbaik yang telah mengekalkan khidmat cemerlang beliau.
Sebelum
Seterusnya
128 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
The Star: Fly the Jalur Gemilang during National, Malaysia Day campaigns, says PM
Anwar said that he hoped that everyone would support this mission in line with this year’s National Day and Malaysia Day (HKHM) campaigns themed "Malaysia Madani: Jiwa Merdeka".
Astro Awani: ‘Kirim salam kepada yang enggan’, PM Anwar seru rakyat Malaysia kibar Jalur Gemilang
Perdana Menteri berkata demikian ketika berucap di Majlis Pelancaran Bulan Kebangsaan dan Kibar Jalur Gemilang 2024, di Cyberjaya pada Ahad.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Pentadbiran Amirudin lebih banyak bantuan rakyat berbanding zaman Mohamed Azmin
“Amirudin merupakan ketua Kerajaan Negeri yang jauh lebih berkeupayaan mentadbir negeri berbanding Azmin,” kata timbalan pengarah komunikasi KEADILAN itu dalam kenyataan hari ini.
Sinar Harian: PH Selangor sasar menang 51 kerusi DUN- PRN
Selangor antara enam negeri yang akan mengadakan PRN selain Negeri Sembilan, Pulau Pinang, Kedah, Kelantan dan Terengganu.
Selangor Kini: LZS laksana program jejak kemiskinan, pastikan tiada golongan cicir bantuan
Agensi tersebut memaklumkan program menjejak kemiskinan bertujuan mencari seberapa ramai asnaf fakir miskin sekali gus memastikan tiada keluarga tercicir untuk menerima bantuan.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.