Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Program Dana Usahawan MADANI Selangor
4/3/2024
Melancarkan Program Dana Usahawan MADANI Selangor
Food supply stock in Selangor sufficient for at least three months
4/3/2024
"The food supply stock in Selangor is expected to be sufficient for at least three months in the event of a disaster including the dry season."
Program Selangor Bertadabbur 2024
4/3/2024
Saya hadir bersama-sama EXCO Agama, YB Dr Fahmi Ngah ke Program Selangor Bertadabbur 2024 anjuran Asatizah Selangor di Masjid Al – Husna, Subang Jaya.
Kongres Ekonomi Bumiputera (KEB) 2024
3/3/2024
Saya hadir di Kongres Ekonomi Bumiputera (KEB) 2024
Majlis Santapan Malam
3/3/2024
Majlis Santapan Malam sempena Istiadat Pembukaan Persidangan Penggal Kedua Dewan Negeri Selangor.
Sebelum
Seterusnya
44 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Taman industri pintar cecah GDV RM10 bilion, lebih 60 peratus ditempah pelabur
Berucap pada majlis pembukaan galeri jualan NSIP, Amirudin berkata setakat ini projek berperingkat melibatkan tiga fasa atas tanah seluas 732 ekar itu menerima tempahan lebih 60 peratus pelabur tempatan dan luar negara sejak diperkenal April tahun lalu.
Sinar Harian: MBSA junjung titah Tengku Permaisuri Selangor isu urus anjing terbiar
"Kita akan rujuk kerajaan negeri untuk bawa kepada Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) bagi diperbaiki pekeliling sedia ada, antaranya menggantikan perkataan 'pelupusan' yang maksudnya boleh memberi gambaran negatif, khususnya kepada pertubuhan bukan kerajaan dan pencinta haiwan.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: Selangor confident of achieving high-income status through comprehensive planning, development, says Amirudin
“Selangor has indeed set a specific target to achieve high-income state status and considering the population size, the encouraging economic development each year and the excellent infrastructure, we believe that goal can be achieved,” he told Bernama in an exclusive interview.
Astro Awani: Gabungan PH dan BN Selangor bakal umum calon 25 atau 26 Julai ini - MB
Amirudin yang juga Pengerusi Pakatan Harapan (PH) Selangor berkata setakat ini senarai nama calon untuk kedua-dua gabungan itu masih dalam perbincangan dan dijangka dapat diputuskan beberapa hari sebelum tarikh penamaan calon iaitu pada 29 Julai ini.
Astro Awani: Naik taraf status MPAJ kepada bandar raya dalam tempoh tiga tahun - Amirudin
"Berdasarkan keadaan fasiliti, kemudahan dan sebagainya, Ampang Jaya sebenarnya sudah layak menjadi bandar raya tetapi kita kena pastikan MPAJ mempunyai hasil yang mencukupi atau mampu untuk menguruskan sebuah bandar raya," katanya.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.