Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Konvensyen Mahasiswa Selangor Timur Tengah
16/10/2023
Sinar Harian: Penjawat awam Selangor wajar terima insentif setanding pencapaian negeri
16/10/2023
Amirudin berkata, kerajaan negeri mencatatkan prestasi membanggakan apabila berjaya mencapai sasaran kutipan hasil RM2 bilion pada Ogos lepas.
Selangor Kini: Hampir 3,000 pekebun kecil Selangor disasar sertai kempen tingkat hasil getah
13/10/2023
Beliau berkata demikian pada sidang media selepas merasmikan Program GPPG dan Konvensyen Amalan Pertanian Baik (Good Agricultural Practices – GAP) Peringkat Risda Negeri Selangor 2023 di Pusat Konvensyen Shah Alam di sini hari ini.
Konvensyen Mahasiswa Selangor Timur Tengah 2023
12/10/2023
Dialog Khas bersama para mahasiswa/ siswi Selangor sempena Sempena Konvensyen Mahasiswa Selangor Timur Tengah 2023.
Melawat para pelajar Selangor di Amman
12/10/2023
Saya mengambil peluang melawat sendiri kediaman serta penempatan para pelajar Selangor di Amman.
Sebelum
Seterusnya
107 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: Selangor ambil langkah awal di kawasan tanah runtuh
Exco Infrastruktur dan Pertanian Selangor, Ir Izham Hashim berkata, penyelarasan awal dan tindakan segera di tempat kejadian telah diambil antaranya pemakluman awal pada persimpangan menghala ke lokasi kejadian.
Astro Awani: Proses pengambilan tanah projek ECRL di Selangor berjalan lancar - Loke
Loke yakin proses itu dapat diselesaikan mengikut jadual dengan kerjasama kerajaan negeri selain pengalaman syarikat kontraktor yang berjaya menyelesaikan proses pengambilan tanah di Kelantan, Terengganu dan Pahang sebelum ini.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Selangor Kini: Invest Selangor bertemu Deloitte, teroka peluang perniagaan baharu
Invest Selangor melalui hantaran di Twitter baru-baru ini, berkata pertemuan itu diharap akan memperkukuhkan negeri ini sebagai destinasi pelaburan paling diingini oleh pelabur bernilai tinggi,.
Malay Mail: Claims Selangor religious schools ordered to close untrue, says minister
Recently, an article was published on a local portal, which reported that a coalition of Islamic non-governmental organisations (NGOs) in Selangor and Negeri Sembilan voiced concern over religious schools in Selangor being issued closure warnings.
NST: Condolences and caution: S'gor MB urges restraint amid plane crash
The Civil Aviation Authority of Malaysia (CAAM) confirmed that today, a Beechcraft Model 390 (Premier 1) registration number N28JV crashed near Elmina, Shah Alam, Selangor.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.