Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Memartabatkan ilmu pengetahuan dan pendidikan buat rakyat Selangor.
21/12/2023
Saya merakamkan ucapan terima kasih dan sekalung penghargaan buat YAB Perdana Menteri di atas penganugerahan ini dan juga pihak urusetia di atas penghormatan ini.
Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
21/12/2023
Alhamdulillah, dengan penuh rasa syukur, saya menerima Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
Landslide area which occured last Saturday in Puchong
20/12/2023
About 375 iron-cored sheet piles will be placed at the landslide area which occured last Saturday in Puchong, Selangor.
Bertemu para pelajar yang bakal menghadapi SPM
20/12/2023
Bertemu para pelajar yang bakal menghadapi SPM tidak lama lagi mengingatkan saya kepada anak sulung saya Amirul Haziq, terutama apabila sahabat beliau bertanyakan khabar beliau.
Astro Awani: Tabungan negara meningkat kepada RM402.6 bilion - DOSM
20/12/2023
Menurut Uzir, ekonomi Malaysia adalah pemberi pinjaman bersih kepada sektor luaran dengan RM59.7 bilion atau 3.9 peratus daripada Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) pada 2021.
Sebelum
Seterusnya
68 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Kempen bebas beg plastik, polisterin dipertingkatkan, didik masyarakat pelihara alam sekitar
“Keputusan perbincangan kemungkinan dimaklumkan akhir tahun ini kerana prosesnya agak rumit selain banyak isu perlu dilihat satu persatu,” katanya ditemui selepas merasmikan pusat obstetrik dan ginekologi Hospital Assunta di sini, hari ini.
Selangor Journal: Over RM7.5 mln allocated for nearly 38,000 Aidilfitri vouchers — Exco
State executive councillor for poverty eradication V. Papparaidu said the programme, aimed at the underprivileged and low-income groups across all 56 state constituencies, involves an allocation of RM7.51 million.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: Nafi guna data pengguna tanpa kebenaran untuk program INSAN - MB Selangor
"Sepatutnya polisi itu perlu diserahkan kepada penerima namun apa yang berlaku, pra pendaftaran dibuat supaya kita tak perlu daftar satu persatu kerana akan ambil masa yang panjang," katanya.
Selangor Kini: Insentif haji RM500 masih boleh dimohon sehingga Selasa depan
Minggu lalu, Ketua Tanggungjawab Sosial dan Komunikasi Korporat MBI Ahmad Azri Zainal Nor berkata dokumen permohonan boleh dihantar ke Café LG, Bangunan Darul Ehsan dari jam 10 pagi hingga 1 tengah hari pada setiap Isnin dan Selasa.
Malay Mail: Fly the Jalur Gemilang as symbol of love for nation - Selangor MB
“When we fly the national flag, we are together displaying a sign of solidarity to create a sense of love for our country and state,” he said.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.