Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Memartabatkan ilmu pengetahuan dan pendidikan buat rakyat Selangor.
21/12/2023
Saya merakamkan ucapan terima kasih dan sekalung penghargaan buat YAB Perdana Menteri di atas penganugerahan ini dan juga pihak urusetia di atas penghormatan ini.
Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
21/12/2023
Alhamdulillah, dengan penuh rasa syukur, saya menerima Anugerah Perdana Tokoh Kepimpinan Muda Cemerlang Dalam Memartabatkan Pembangunan Buku Negara
Landslide area which occured last Saturday in Puchong
20/12/2023
About 375 iron-cored sheet piles will be placed at the landslide area which occured last Saturday in Puchong, Selangor.
Bertemu para pelajar yang bakal menghadapi SPM
20/12/2023
Bertemu para pelajar yang bakal menghadapi SPM tidak lama lagi mengingatkan saya kepada anak sulung saya Amirul Haziq, terutama apabila sahabat beliau bertanyakan khabar beliau.
Astro Awani: Tabungan negara meningkat kepada RM402.6 bilion - DOSM
20/12/2023
Menurut Uzir, ekonomi Malaysia adalah pemberi pinjaman bersih kepada sektor luaran dengan RM59.7 bilion atau 3.9 peratus daripada Keluaran Dalam Negara Kasar (KDNK) pada 2021.
Sebelum
Seterusnya
68 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM
Alhamdulillah, 10 Ramadan 1446H, berbuka puasa bersama-sama dengan warga UiTM dalam Majlis Berbuka Puasa bersama DYMM Sultan Selangor dan DYMM Tengku Permaisuri Selangor di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Seterusnya
DALAM BERITA
Harian Metro: 264 lokasi bazar Ramadan di Selangor
"Di Shah Alam sahaja, sebanyak 39 tapak bazar Ramadan dengan membabitkan 2,268 lot niaga bazar Ramadan yang dipecahkan mengikut zon," katanya.
Sinar Harian: Selangor tubuh pasukan khas tangani El Nino
Beliau memberitahu, jawatankuasa itu juga berperanan untuk melaporkan sebarang perkembangan situasi bekalan air kepada Skim Jaminan Air Mentah (SJAM) Selangor.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Pameran Penerbangan Selangor 2023 bakal tarik lebih 20,000 pengunjung
Ketua Pegawai Eksekutif Invest Selangor Bhd Datuk Hasan Azhari Idris berkata program ini merupakan platform rangkaian untuk pemain industri aeroangkasa, terutama peneraju perniagaan serta penerbangan am memperkasa semula perniagaan mereka di rantau ini
Selangor Journal: Over 100 exhibitors, airlines to participate in 2023 Selangor airshow
Additionally, Hasan said 25 aviation companies will be involved in the Careers Open Day and Carnival in an effort to further develop the aerospace industry.
Malay Mail: Selangor Sultan wants all states to be official National Council for Islamic Religious Affairs members
In another development, the Selangor Ruler noted that certain groups are openly sharing their views related to the disagreements on various sensitive matters that should be addressed by the MKI. These include the method of determining the start of Ramadan and the sighting of the Syawal moon.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.