Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Program Santuni Pusat Kebajikan Masyarakat
1/6/2023
Sebanyak 20 pusat kebajikan menerima geran RM5,000 daripada Kerajaan Negeri menerusi program Santuni Pusat Kebajikan Masyarakat.
Menyuburkan usaha pengajian kitab-kitab turath
1/6/2023
Festival Turath Islami Selangor menyuburkan usaha pengajian kitab-kitab turath untuk membentuk siasah dan keperibadian Muslim.
Pesta Buku
31/5/2023
Semoga budaya menuntut ilmu, diskusi dan membaca buku terus segar melalui pelbagai wadah seperti Pesta Buku ini.
Dasar Pembangunan Kanak-Kanak Negeri Selangor dan Pelan Tindakan 2022-2025
31/5/2023
Baru-baru ini, Dasar Pembangunan Kanak-Kanak Negeri Selangor dan Pelan Tindakan 2022-2025 dilancarkan demi menjamin masa depan anak-anak di Selangor.
Festival Turath Islami berlangsung dengan baik
29/5/2023
Saya amat gembira dan melahirkan rasa syukur ke hadrat Allah SWT kerana Festival Turath Islami telah berlangsung dengan baik.
Sebelum
Seterusnya
162 / 613
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
Tahun Ular Kayu: Simbol Kemakmuran dan Perpaduan di Selangor!
Amirudin Shari mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada seluruh masyarakat Tionghoa di Selangor, mengharapkan tahun ini penuh dengan kebahagiaan, kemajuan, dan kesejahteraan.
Amirudin Shari Bertemu Ketua Setiausaha Negara: Perkukuh Sinergi Negeri dan Persekutuan
Amirudin Shari bertemu Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Shamsul Azri, dalam perbincangan strategik memperkukuhkan kerjasama Negeri Selangor dan Kerajaan Persekutuan dengan semangat Malaysia MADANI.
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Sempena Aidiladha, negeri anjur JER mega di enam lokasi
Sebelum ini, PKPS menerima Anugerah Pengurusan Berkualiti kerana kejayaan cemerlang termasuk pengendalian program JER. Agensi itu turut diiktiraf Malaysia Book of Records (MBOR) menerusi jualan ayam dan telur bersubsidi terbesar.
The Sun Daily: Redevelopment of KSSA: Shah Alam STADIUM Farmers’ Market still operating
Federal Agricultural Marketing Authority (FAMA) deputy director-general (Management Services) Rosilawati Abu Hassan said that the market had been slightly shifted from the usual site but it was still within the stadium grounds.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Astro Awani: Pameran halal MIHAS 2023 berlangsung 12 hingga 15 Sept
Bertemakan "Paving the Way of Halal", MIHAS 2023 akan menampilkan trend, teknologi dan inovasi terkini meliputi 13 kluster industri halal. Pameran berkenaan diadakan secara hibrid, menggabungkan pameran fizikal dengan platform dalam talian yang boleh diakses 24 jam sehari sepanjang pameran berlangsung.
The Sun Daily: Local Selangor govt to formulate new policy for development of coastal areas
State Infrastructure and Agriculture Committee chairman Izham Hashim said the new framework will be implemented together with the National Water Research Institute of Malaysia (NAHRIM) in collaboration with Selangor Public Health and Environment Committee.
Astro Awani: Tumpuan pembentangan kajian separuh penggal RMK ke-12
Pada mesyuarat ini, Ahli Parlimen wajar menunjukkan solidariti menyokong usul khas Perdana Menteri walaupun berbeza parti dan ideologi perjuangan kerana matlamat utama perlu difikirkan adalah bagaimana untuk memastikan RMK-12 dapat dijayakan dengan berkesan demi mewujudkan kestabilan dan kemakmuran negara.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.